בואו עננים! ענני מרנג עם שברי שוקולד
פינוק מושלם לא רק לילדים - ענני מרנג פריכים ומתוקים עם שברי שוקולד בפנים. נשנוש כייפי בפני עצמו שיכול גם לשדרג קינוחים ועוגות
פינוק מושלם לא רק לילדים - ענני מרנג פריכים ומתוקים עם שברי שוקולד בפנים. נשנוש כייפי בפני עצמו שיכול גם לשדרג קינוחים ועוגות
- יעל טל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 374.3 קק״ל 748.6 קק״לפחמימות 50.5 גרם 101.0 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 160.5 מ״ג 321.0 מ״גחלבון 5.5 גרם 11.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 4.4 מ״ג 8.8 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.2 מ״גאשלגן 82.8 מ״ג 165.6 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 15 דק׳כולל 3 שעות ו-30 דק׳
-
קלוריות374
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 374.3 קק״ל 748.6 קק״לפחמימות 50.5 גרם 101.0 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 160.5 מ״ג 321.0 מ״גחלבון 5.5 גרם 11.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 4.4 מ״ג 8.8 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.2 מ״גאשלגן 82.8 מ״ג 165.6 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות 374 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
שוקולד
-
1/2 כוס שוקולד מריראו שוקולד חלב, קצוץ דק
להגשה
-
לא חובה
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 100 מעלות. מרפדים את התבניות בנייר אפייה.
- מקציפים במהירות גבוהה בקערת המיקסר את החלבונים, הסוכר ואבקת הסוכר לפחות 5 דקות (עד שמתקבל קצף יציב מאד ומבריק). מוסיפים לאט לקצף את השוקולד הקצוץ (תוך כדי הקצפה) לערבוב קצר.
- בעזרת כף מעבירים מהקצף לתבנית האפייה בכל מיני צורות (מעין ענני קצף מנוקדים שוקולד) ומכניסים את התבנית/ות לתנור ל-3 שעות לפחות. מכבים את התנור ומשאירים את המרנג להתקרר עוד כשעה וחצי לפחות בתנור (אפשר גם כל הלילה).
- כשהמרנג יבש וקשה לחלוטין אורזים בקופסא אטומה לחלוטין ושומרים עד לשימוש. אפשר להקפיא.
- אפשר לפזר מעט אבקת קקאו מלמעלה בהגשה.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 100 מעלות. מרפדים את התבניות בנייר אפייה.
- מקציפים במהירות גבוהה בקערת המיקסר את החלבונים, הסוכר ואבקת הסוכר לפחות 5 דקות (עד שמתקבל קצף יציב מאד ומבריק). מוסיפים לאט לקצף את השוקולד הקצוץ (תוך כדי הקצפה) לערבוב קצר.
- בעזרת כף מעבירים מהקצף לתבנית האפייה בכל מיני צורות (מעין ענני קצף מנוקדים שוקולד) ומכניסים את התבנית/ות לתנור ל-3 שעות לפחות. מכבים את התנור ומשאירים את המרנג להתקרר עוד כשעה וחצי לפחות בתנור (אפשר גם כל הלילה).
- כשהמרנג יבש וקשה לחלוטין אורזים בקופסא אטומה לחלוטין ושומרים עד לשימוש. אפשר להקפיא.
- אפשר לפזר מעט אבקת קקאו מלמעלה בהגשה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן