דג בורי ברוטב פיקנטי

בורי ברוטב אדום פיקנטי הוא פתרון מושלם וקל ליישום לארוחת ערב בשישי או ארוחת חג
בורי ברוטב אדום פיקנטי הוא פתרון מושלם וקל ליישום לארוחת ערב בשישי או ארוחת חג
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    49
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 48.9 קק״ל 293.4 קק״ל
    פחמימות 1.3 גרם 7.6 גרם
    שומן 5.0 גרם 30.0 גרם
    נתרן 0.1 מ״ג 0.9 מ״ג
    חלבון 0.0 גרם 0.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 4.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 1.1 מ״ג 6.6 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    אשלגן 4.2 מ״ג 25.2 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    49
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 48.9 קק״ל 293.4 קק״ל
    פחמימות 1.3 גרם 7.6 גרם
    שומן 5.0 גרם 30.0 גרם
    נתרן 0.1 מ״ג 0.9 מ״ג
    חלבון 0.0 גרם 0.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 4.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 1.1 מ״ג 6.6 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    אשלגן 4.2 מ״ג 25.2 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הבורי


אופן הכנה

  1. פורסים את הבורי לפרוסות בעובי 2 ס”מ. חותכים את העגבניות והפלפלים לקוביות בגודל 1/2 ס”מ. קוצצים דק את הפלפל החריף. כותשים את השום. סוחטים את מיץ הלימון. קוצצים גס את הפטרוזיליה.
  2. מחממים את השמן מחבת גדולה על להבה בינונית. מוסיפים את העגבניות, הפלפל האדום, הפלפל החריף, השום והסוכר, מתבלים במלח והפלפל, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  3. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-10 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שמתקבל רוטב. אם הרוטב סמיך מדי מוסיפים 1/2 כוס עד 1 כוס מים. טועמים ומתקנים את התיבול.
  4. מניחים את הדגים ברוטב ומביאים לרתיחה. מבשלים 10 דקות, הופכים לצד השני ומבשלים עוד כ-5 דקות נוספות, עד שהדגים מוכנים.
  5. יוצקים מעל את מיץ הלימון, מפזרים את הפטרוזיליה ומגישים.

הערות

  • - מוציאים את הדגים מהמקרר כ-30 דקות לפני ההכנה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
דג בורי ברוטב פיקנטי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות