-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 48.9 קק״ל 293.4 קק״לפחמימות 1.3 גרם 7.6 גרםשומן 5.0 גרם 30.0 גרםנתרן 0.1 מ״ג 0.9 מ״גחלבון 0.0 גרם 0.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרםשומן רווי 0.7 גרם 4.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 1.1 מ״ג 6.6 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״גאשלגן 4.2 מ״ג 25.2 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 40 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות49
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 48.9 קק״ל 293.4 קק״לפחמימות 1.3 גרם 7.6 גרםשומן 5.0 גרם 30.0 גרםנתרן 0.1 מ״ג 0.9 מ״גחלבון 0.0 גרם 0.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרםשומן רווי 0.7 גרם 4.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 1.1 מ״ג 6.6 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״גאשלגן 4.2 מ״ג 25.2 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 49 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- פורסים את הבורי לפרוסות בעובי 2 ס”מ. חותכים את העגבניות והפלפלים לקוביות בגודל 1/2 ס”מ. קוצצים דק את הפלפל החריף. כותשים את השום. סוחטים את מיץ הלימון. קוצצים גס את הפטרוזיליה.
- מחממים את השמן מחבת גדולה על להבה בינונית. מוסיפים את העגבניות, הפלפל האדום, הפלפל החריף, השום והסוכר, מתבלים במלח והפלפל, מערבבים ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-10 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שמתקבל רוטב. אם הרוטב סמיך מדי מוסיפים 1/2 כוס עד 1 כוס מים. טועמים ומתקנים את התיבול.
- מניחים את הדגים ברוטב ומביאים לרתיחה. מבשלים 10 דקות, הופכים לצד השני ומבשלים עוד כ-5 דקות נוספות, עד שהדגים מוכנים.
- יוצקים מעל את מיץ הלימון, מפזרים את הפטרוזיליה ומגישים.
אופן הכנה
- פורסים את הבורי לפרוסות בעובי 2 ס”מ. חותכים את העגבניות והפלפלים לקוביות בגודל 1/2 ס”מ. קוצצים דק את הפלפל החריף. כותשים את השום. סוחטים את מיץ הלימון. קוצצים גס את הפטרוזיליה.
- מחממים את השמן מחבת גדולה על להבה בינונית. מוסיפים את העגבניות, הפלפל האדום, הפלפל החריף, השום והסוכר, מתבלים במלח והפלפל, מערבבים ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-10 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שמתקבל רוטב. אם הרוטב סמיך מדי מוסיפים 1/2 כוס עד 1 כוס מים. טועמים ומתקנים את התיבול.
- מניחים את הדגים ברוטב ומביאים לרתיחה. מבשלים 10 דקות, הופכים לצד השני ומבשלים עוד כ-5 דקות נוספות, עד שהדגים מוכנים.
- יוצקים מעל את מיץ הלימון, מפזרים את הפטרוזיליה ומגישים.
הערות
- - מוציאים את הדגים מהמקרר כ-30 דקות לפני ההכנה.
הערות
- - מוציאים את הדגים מהמקרר כ-30 דקות לפני ההכנה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן