בורקיטס במילוי חצילים וגבינות
למה לקנות אם אפשר להכין לגמרי לבד בבית? ישראל אהרוני מפנק במתכון של בורקיטס במילוי חצילים וגבינות. הבצק קל ונוח לעבודה והמילוי פשוט משגע
למה לקנות אם אפשר להכין לגמרי לבד בבית? ישראל אהרוני מפנק במתכון של בורקיטס במילוי חצילים וגבינות. הבצק קל ונוח לעבודה והמילוי פשוט משגע
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 121.7 קק״ל 2433.4 קק״לפחמימות 11.9 גרם 237.8 גרםשומן 7.6 גרם 151.4 גרםנתרן 235.2 מ״ג 4704.2 מ״גחלבון 1.9 גרם 37.1 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 21.5 גרםשומן רווי 2.6 גרם 52.0 גרםכולסטרול 8.6 מ״ג 172.0 מ״גסידן 8.8 מ״ג 175.5 מ״גברזל 0.4 מ״ג 8.3 מ״גאשלגן 74.0 מ״ג 1480.1 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 4.0 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 25 דק׳כולל 55 דק׳
-
קלוריות122
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 121.7 קק״ל 2433.4 קק״לפחמימות 11.9 גרם 237.8 גרםשומן 7.6 גרם 151.4 גרםנתרן 235.2 מ״ג 4704.2 מ״גחלבון 1.9 גרם 37.1 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 21.5 גרםשומן רווי 2.6 גרם 52.0 גרםכולסטרול 8.6 מ״ג 172.0 מ״גסידן 8.8 מ״ג 175.5 מ״גברזל 0.4 מ״ג 8.3 מ״גאשלגן 74.0 מ״ג 1480.1 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 4.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות 122 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
מילוי
-
1 חציל בינוני
-
1 פלפל צ’ילי ירוק קטן
-
2 שיני שום
-
1/2 צרור פטרוזיליה
-
1 קובייה גבינה בולגרית 16%
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
2 כפות שמן זית
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מחוררים את החציל בכמה מקומות, מניחים בתבנית וצולים בתנור החם כ-30 דקות. מצננים, חוצים את החציל לאורך ומעבירים את בשר החצילים בעזרת כף לקערה (לא מכבים את התנור).
- מכינים את הבצק: בסיר קטן ממיסים את החמאה. מוסיפים את השמן, המים והמלח ומערבבים. מסירים מהאש.
- מעבירים את התערובת לקערת מיקסר עם וו גיטרה ומוסיפים את הקמח בהדרגה תוך כדי עיבוד הבצק. מעבדים שתי דקות ומצננים.
- קוצצים דק את הפלפל החריף, שיני השום והפטרוזיליה ומוסיפים לקערת החציל. מפוררים פנימה את הגבינה ומערבבים. טועמים ומוסיפים מלח ופלפל שחור.
- מרדדים את הבצק באמצעות מערוך וקורצים עיגולים בקוטר 5 ס”מ. בכל עיגול שמים כף מהתערובת וסוגרים לצורת חצי עיגול. מהדקים את הקצוות בעזרת מזלג ומעבירים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
- אופים בתנור החם 30 דקות, עד שהבורקיטס זהובים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מחוררים את החציל בכמה מקומות, מניחים בתבנית וצולים בתנור החם כ-30 דקות. מצננים, חוצים את החציל לאורך ומעבירים את בשר החצילים בעזרת כף לקערה (לא מכבים את התנור).
- מכינים את הבצק: בסיר קטן ממיסים את החמאה. מוסיפים את השמן, המים והמלח ומערבבים. מסירים מהאש.
- מעבירים את התערובת לקערת מיקסר עם וו גיטרה ומוסיפים את הקמח בהדרגה תוך כדי עיבוד הבצק. מעבדים שתי דקות ומצננים.
- קוצצים דק את הפלפל החריף, שיני השום והפטרוזיליה ומוסיפים לקערת החציל. מפוררים פנימה את הגבינה ומערבבים. טועמים ומוסיפים מלח ופלפל שחור.
- מרדדים את הבצק באמצעות מערוך וקורצים עיגולים בקוטר 5 ס”מ. בכל עיגול שמים כף מהתערובת וסוגרים לצורת חצי עיגול. מהדקים את הקצוות בעזרת מזלג ומעבירים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
- אופים בתנור החם 30 דקות, עד שהבורקיטס זהובים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן