-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 4165.8 קק״ל 4165.8 קק״לפחמימות 631.7 גרם 631.7 גרםשומן 173.0 גרם 173.0 גרםנתרן 5241.1 מ״ג 5241.1 מ״גחלבון 182.8 גרם 182.8 גרםסיבים תזונתיים 23.9 גרם 23.9 גרםשומן רווי 43.4 גרם 43.4 גרםכולסטרול 704.4 מ״ג 704.4 מ״גסידן 2799.6 מ״ג 2799.6 מ״גברזל 44.0 מ״ג 44.0 מ״גאשלגן 1556.1 מ״ג 1556.1 מ״גאבץ 22.6 מ״ג 22.6 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 20 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות4166
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 4165.8 קק״ל 4165.8 קק״לפחמימות 631.7 גרם 631.7 גרםשומן 173.0 גרם 173.0 גרםנתרן 5241.1 מ״ג 5241.1 מ״גחלבון 182.8 גרם 182.8 גרםסיבים תזונתיים 23.9 גרם 23.9 גרםשומן רווי 43.4 גרם 43.4 גרםכולסטרול 704.4 מ״ג 704.4 מ״גסידן 2799.6 מ״ג 2799.6 מ״גברזל 44.0 מ״ג 44.0 מ״גאשלגן 1556.1 מ״ג 1556.1 מ״גאבץ 22.6 מ״ג 22.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 4166 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בורקסים
-
1 חבילה בצק עלים קפוא
-
200 גרם גבינת קשקבל
-
200 גרם גבינת ריקוטה 5%
-
2 ביצים M
-
1 חופן שומשום
אופן הכנה
- מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- מגרדים את הקשקבל. טורפים בקערית ביצה אחת.
- מרדדים את הבצק לעלה דק. חותכים לריבועים בגודל בערך 10 ס”מ על 10 ס”מ.
- מערבבים את הגבינות עם הביצה, המלח והפלפל, ואם רוצים מוסיפים תוספות לפי הטעם.
- מניחים במרכז כל ריבוע הבצק 1 כפית גדושה של מהמילוי, מקפלים לשניים מפינה לפינה כדי שיצא משולש, ומהדקים היטב את הדפנות. מסדרים על גבי התבנית.
- מורחים את הבורקס בביצה, ומפזרים מעל את השומשום ואופים כ-25-30 דקות, או עד להשחמה.
אופן הכנה
- מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- מגרדים את הקשקבל. טורפים בקערית ביצה אחת.
- מרדדים את הבצק לעלה דק. חותכים לריבועים בגודל בערך 10 ס”מ על 10 ס”מ.
- מערבבים את הגבינות עם הביצה, המלח והפלפל, ואם רוצים מוסיפים תוספות לפי הטעם.
- מניחים במרכז כל ריבוע הבצק 1 כפית גדושה של מהמילוי, מקפלים לשניים מפינה לפינה כדי שיצא משולש, ומהדקים היטב את הדפנות. מסדרים על גבי התבנית.
- מורחים את הבורקס בביצה, ומפזרים מעל את השומשום ואופים כ-25-30 דקות, או עד להשחמה.
הערות
- תוספות אפשריות: פסטו, עגבניות מיובשות, תרד חלוט וקצוץ, חצילים.
הערות
- תוספות אפשריות: פסטו, עגבניות מיובשות, תרד חלוט וקצוץ, חצילים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן