בלי רגשות אשם: בורגר טבעוני עם שניצל טופו חומוס
אולגה טוכשר מלמדת אותנו להכין בורגר טבעוני שעוד תחלמו עליו. איכותי, טעים וללא מוצרים מן החי, עם שניצל טופו חומוס מושלם ופשוט להכנה
אולגה טוכשר מלמדת אותנו להכין בורגר טבעוני שעוד תחלמו עליו. איכותי, טעים וללא מוצרים מן החי, עם שניצל טופו חומוס מושלם ופשוט להכנה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 957.1 קק״ל 1914.1 קק״לפחמימות 168.8 גרם 337.6 גרםשומן 15.1 גרם 30.2 גרםנתרן 1854.6 מ״ג 3709.1 מ״גחלבון 32.9 גרם 65.8 גרםסיבים תזונתיים 13.5 גרם 26.9 גרםשומן רווי 1.7 גרם 3.4 גרםכולסטרול 3.4 מ״ג 6.9 מ״גסידן 63.1 מ״ג 126.3 מ״גברזל 2.8 מ״ג 5.6 מ״גאשלגן 506.8 מ״ג 1013.5 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 2.7 מ״גסגור
-
מרכיבים26
-
הכנה 15 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות957
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 957.1 קק״ל 1914.1 קק״לפחמימות 168.8 גרם 337.6 גרםשומן 15.1 גרם 30.2 גרםנתרן 1854.6 מ״ג 3709.1 מ״גחלבון 32.9 גרם 65.8 גרםסיבים תזונתיים 13.5 גרם 26.9 גרםשומן רווי 1.7 גרם 3.4 גרםכולסטרול 3.4 מ״ג 6.9 מ״גסידן 63.1 מ״ג 126.3 מ״גברזל 2.8 מ״ג 5.6 מ״גאשלגן 506.8 מ״ג 1013.5 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 2.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 26 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 957 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
טופו חומוס במשרה זריז
ציפוי
-
140גרם או 1 כוס קמח לבן
-
35גרם או 1/4 כוס קורנפלור
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית אבקת שום
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחוןאו לפי הטעם
-
שמן קנולה חצי עמוק לטיגון
הגשה
-
2 לחמניות המבורגר בינוניותחצויות לרוחב
-
1 כף מיונזטבעוני
-
עלי חסה
-
1 עגבנייה בינוניתחתוכה
-
1 בצל סגול בינוניחתוך לטבעות
-
1 מלפפון חמוץ גדולחתוך דק
-
1 תפוח אדמה גדולאפוי
אופן הכנה
- מיישרים את קצוות קוביית הטופו משני הצדדים. חוצים את הקובייה המיושרת חצי-חצי לאורך, כדי שיתקבלו 2 ריבועי טופו שמנמנים.
- מערבבים יחד את מרכיבי המשרה ומורחים על ריבועי הטופו מכל הצדדים ומשאירים בצד.
- בינתיים מערבבים בשתי קערות נפרדות את מרכיבי הבלילה ומרכיבי הציפוי.
- מחממים היטב שמן במחבת.
- טובלים כל ריבוע טופו תחילה בתערובת הציפוי, אחרי זה בבלילה הנוזלית ושוב בתערובת הציפוי.
- מטגנים בשמן החם משני הצדדים כ-4 דקות, או עד שמתקבלים שניצלים בציפוי זהוב ופריך. מעבירים לצלחת מרופדת ברב מגבת ג’מבו סנו סושי.
- מגישים את שניצלי הטופו בלחמנייה עם כל התוספות, כמו שמגישים המבורגר.
אופן הכנה
- מיישרים את קצוות קוביית הטופו משני הצדדים. חוצים את הקובייה המיושרת חצי-חצי לאורך, כדי שיתקבלו 2 ריבועי טופו שמנמנים.
- מערבבים יחד את מרכיבי המשרה ומורחים על ריבועי הטופו מכל הצדדים ומשאירים בצד.
- בינתיים מערבבים בשתי קערות נפרדות את מרכיבי הבלילה ומרכיבי הציפוי.
- מחממים היטב שמן במחבת.
- טובלים כל ריבוע טופו תחילה בתערובת הציפוי, אחרי זה בבלילה הנוזלית ושוב בתערובת הציפוי.
- מטגנים בשמן החם משני הצדדים כ-4 דקות, או עד שמתקבלים שניצלים בציפוי זהוב ופריך. מעבירים לצלחת מרופדת ברב מגבת ג’מבו סנו סושי.
- מגישים את שניצלי הטופו בלחמנייה עם כל התוספות, כמו שמגישים המבורגר.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (7)
היי … אשמח לדעת במה ניתן להחליף את הרוטב סויה
אפשר להוסיף קצת מלח במקום. בהצלחה.
ה”בלילה” יבשה לגמרי, לא אמור להיות שם מים?
פששששש נראה דלישס