במהירות הבזק: פאי זוקיני ובטטה זריז
מתכון זריז וקל להכנה לפאי זוקיני ובטטה עם רוטב רויאל וטעמים אסייתים של טריאקי, סויה ורוטב סרירצ'ה חרפרף, פשוט פשוט וכל כך טעים
מתכון זריז וקל להכנה לפאי זוקיני ובטטה עם רוטב רויאל וטעמים אסייתים של טריאקי, סויה ורוטב סרירצ'ה חרפרף, פשוט פשוט וכל כך טעים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4052.0 קק״ל 4052.0 קק״לפחמימות 242.4 גרם 242.4 גרםשומן 290.5 גרם 290.5 גרםנתרן 5853.1 מ״ג 5853.1 מ״גחלבון 113.2 גרם 113.2 גרםסיבים תזונתיים 21.3 גרם 21.3 גרםשומן רווי 150.8 גרם 150.8 גרםכולסטרול 977.7 מ״ג 977.7 מ״גסידן 1549.2 מ״ג 1549.2 מ״גברזל 9.7 מ״ג 9.7 מ״גאשלגן 2171.5 מ״ג 2171.5 מ״גאבץ 9.6 מ״ג 9.6 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 20 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות4052
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4052.0 קק״ל 4052.0 קק״לפחמימות 242.4 גרם 242.4 גרםשומן 290.5 גרם 290.5 גרםנתרן 5853.1 מ״ג 5853.1 מ״גחלבון 113.2 גרם 113.2 גרםסיבים תזונתיים 21.3 גרם 21.3 גרםשומן רווי 150.8 גרם 150.8 גרםכולסטרול 977.7 מ״ג 977.7 מ״גסידן 1549.2 מ״ג 1549.2 מ״גברזל 9.7 מ״ג 9.7 מ״גאשלגן 2171.5 מ״ג 2171.5 מ״גאבץ 9.6 מ״ג 9.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 4052 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תבנית מרובעת 30X30
-
1/2 חבילה בצק שמרים עלים קפואמופשר לפי הוראות היצרן
מלית
-
2 כפות שמן זית
-
1 כפית שמן שומשוםמזרח מערב
-
1 בטטה גדולהקלופה וחתוכה לקוביות
-
1 זוקיני ירוק גדולחתוך לקוביות
-
3 כפות רוטב סויהמזרח מערב
-
2 כפות רוטב טריאקימזרח מערב
-
1 כפית רוטב סרירצ’המזרח מערב
רויאל
-
3 ביצים L
-
250מ"ל או 1 מיכל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
-
150 גרם גבינת פרמזןמגורדת
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מכינים את המלית: מחממים את שני סוגי השמן במחבת גדולה ומטגנים את הבטטה והזוקיני, תוך ערבוב, במשך כ-5 דקות. מוסיפים את הרטבים, מערבבים וממשיכים לטגן עוד 3-4 דקות. הירקות יתרככו סופית בזמן האפייה.
- מכינים את הרויאל: טורפים בקערה את הביצים עם השמנת, מלח ופלפל.
- חותכים את הבצק המופשר לריבועים בגודל בערך 2 על 2 ס”מ ומסדרים בתחתית התבנית.
- יוצקים מעל את הרויאל ומסדרים מעליו את הירקות עם שאריות הרוטב.
- מפזרים מעל את הגבינה ואופים כ-30 דקות עד להשחמה יפה. מגישים מיד.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מכינים את המלית: מחממים את שני סוגי השמן במחבת גדולה ומטגנים את הבטטה והזוקיני, תוך ערבוב, במשך כ-5 דקות. מוסיפים את הרטבים, מערבבים וממשיכים לטגן עוד 3-4 דקות. הירקות יתרככו סופית בזמן האפייה.
- מכינים את הרויאל: טורפים בקערה את הביצים עם השמנת, מלח ופלפל.
- חותכים את הבצק המופשר לריבועים בגודל בערך 2 על 2 ס”מ ומסדרים בתחתית התבנית.
- יוצקים מעל את הרויאל ומסדרים מעליו את הירקות עם שאריות הרוטב.
- מפזרים מעל את הגבינה ואופים כ-30 דקות עד להשחמה יפה. מגישים מיד.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (0)
קטגוריות
- אוכל אסיאתי
- ארוחה בריאה
- ארוחה זולה
- ארוחה חלבית
- ארוחה מהירה
- ארוחה קלילה
- ארוחות
- ארוחות בוקר
- ארוחות ערב
- ארוחות צהריים
- ארוחת לילה
- ארוחת עשר
- ארוחת שבת בבוקר
- בראנץ'
- יום האהבה
- מאפים מלוחים
- מנות עיקריות
- מנות ראשונות
- מסיבת רווקות
- מתכוני חגים
- מתכוני עמים ועדות
- מתכוני שבועות
- מתכונים בריאים
- מתכונים קלים
- פשטידות