במהירות הבזק: פאי זוקיני ובטטה זריז

מתכון זריז וקל להכנה לפאי זוקיני ובטטה עם רוטב רויאל וטעמים אסייתים של טריאקי, סויה ורוטב סרירצ'ה חרפרף, פשוט פשוט וכל כך טעים
מתכון זריז וקל להכנה לפאי זוקיני ובטטה עם רוטב רויאל וטעמים אסייתים של טריאקי, סויה ורוטב סרירצ'ה חרפרף, פשוט פשוט וכל כך טעים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    4052
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4052.0 קק״ל 4052.0 קק״ל
    פחמימות 242.4 גרם 242.4 גרם
    שומן 290.5 גרם 290.5 גרם
    נתרן 5853.1 מ״ג 5853.1 מ״ג
    חלבון 113.2 גרם 113.2 גרם
    סיבים תזונתיים 21.3 גרם 21.3 גרם
    שומן רווי 150.8 גרם 150.8 גרם
    כולסטרול 977.7 מ״ג 977.7 מ״ג
    סידן 1549.2 מ״ג 1549.2 מ״ג
    ברזל 9.7 מ״ג 9.7 מ״ג
    אשלגן 2171.5 מ״ג 2171.5 מ״ג
    אבץ 9.6 מ״ג 9.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    4052
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4052.0 קק״ל 4052.0 קק״ל
    פחמימות 242.4 גרם 242.4 גרם
    שומן 290.5 גרם 290.5 גרם
    נתרן 5853.1 מ״ג 5853.1 מ״ג
    חלבון 113.2 גרם 113.2 גרם
    סיבים תזונתיים 21.3 גרם 21.3 גרם
    שומן רווי 150.8 גרם 150.8 גרם
    כולסטרול 977.7 מ״ג 977.7 מ״ג
    סידן 1549.2 מ״ג 1549.2 מ״ג
    ברזל 9.7 מ״ג 9.7 מ״ג
    אשלגן 2171.5 מ״ג 2171.5 מ״ג
    אבץ 9.6 מ״ג 9.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פשטידות
מערכת Foody
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


תבנית מרובעת 30X30

מלית

רויאל


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מכינים את המלית: מחממים את שני סוגי השמן במחבת גדולה ומטגנים את הבטטה והזוקיני, תוך ערבוב, במשך כ-5 דקות. מוסיפים את הרטבים, מערבבים וממשיכים לטגן עוד 3-4 דקות. הירקות יתרככו סופית בזמן האפייה.
  3. מכינים את הרויאל: טורפים בקערה את הביצים עם השמנת, מלח ופלפל.
  4. חותכים את הבצק המופשר לריבועים בגודל בערך 2 על 2 ס”מ ומסדרים בתחתית התבנית.
  5. יוצקים מעל את הרויאל ומסדרים מעליו את הירקות עם שאריות הרוטב.
  6. מפזרים מעל את הגבינה ואופים כ-30 דקות עד להשחמה יפה. מגישים מיד.

    פאי זוקיני ובטטה זריז. צילום: אפיק גבאי
    פאי זוקיני ובטטה זריז. צילום: אפיק גבאי


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
במהירות הבזק: פאי זוקיני ובטטה זריז

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות