בננות אישיות: מאפינס בננה ושוקולד צ’יפס
המתכון של מעין שטרודל למאפינס בננה ושוקולציפס זה בדיוק מה שאתה צריכים עכשיו, מתכון שכיף להכין בכמה דקות והתוצאה מאפינס נימוחים רכים שאי אפשר להפסיק לזלול
המתכון של מעין שטרודל למאפינס בננה ושוקולציפס זה בדיוק מה שאתה צריכים עכשיו, מתכון שכיף להכין בכמה דקות והתוצאה מאפינס נימוחים רכים שאי אפשר להפסיק לזלול
- מעין טרודל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2386.5 קק״ל 2386.5 קק״לפחמימות 361.2 גרם 361.2 גרםשומן 84.2 גרם 84.2 גרםנתרן 2675.9 מ״ג 2675.9 מ״גחלבון 39.3 גרם 39.3 גרםסיבים תזונתיים 8.2 גרם 8.2 גרםשומן רווי 49.1 גרם 49.1 גרםכולסטרול 408.3 מ״ג 408.3 מ״גסידן 187.7 מ״ג 187.7 מ״גברזל 4.7 מ״ג 4.7 מ״גאשלגן 1590.5 מ״ג 1590.5 מ״גאבץ 2.3 מ״ג 2.3 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות2387
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2386.5 קק״ל 2386.5 קק״לפחמימות 361.2 גרם 361.2 גרםשומן 84.2 גרם 84.2 גרםנתרן 2675.9 מ״ג 2675.9 מ״גחלבון 39.3 גרם 39.3 גרםסיבים תזונתיים 8.2 גרם 8.2 גרםשומן רווי 49.1 גרם 49.1 גרםכולסטרול 408.3 מ״ג 408.3 מ״גסידן 187.7 מ״ג 187.7 מ״גברזל 4.7 מ״ג 4.7 מ״גאשלגן 1590.5 מ״ג 1590.5 מ״גאבץ 2.3 מ״ג 2.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 2387 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 בננות בינוניותמרוסקות
-
1 ביצה L
-
1 1/2 כוסות קמח תופח״סוגת״
-
1/4 כוס חלב 3%
-
50 גרם חמאהמומסת
-
1/2 כוס סוכר חום
-
3/4 כוס נטיפי שוקולד צ’יפס
-
1 כפית תמצית וניל
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את הבננות המרוסקות, ביצה, חמאה מומסת, חלב, סוכר חום ותמצית וניל עד שמתקבלת עיסה אחידה.
- מוסיפים קמח תופח ושוקולד צ׳יפס ומערבבים עד לאיחוד כל המרכיבים.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מעבירים לתבנית שקעים משומנת (אפשר באמצעות כף קפיצית של גלידה), מפזרים עוד שוקולד צ׳יפס למעלה ואופים כ-20 דק׳. בתיאבון!
למתכונים נוספים באתר סוגת לחצו כאן!
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את הבננות המרוסקות, ביצה, חמאה מומסת, חלב, סוכר חום ותמצית וניל עד שמתקבלת עיסה אחידה.
- מוסיפים קמח תופח ושוקולד צ׳יפס ומערבבים עד לאיחוד כל המרכיבים.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מעבירים לתבנית שקעים משומנת (אפשר באמצעות כף קפיצית של גלידה), מפזרים עוד שוקולד צ׳יפס למעלה ואופים כ-20 דק׳. בתיאבון!
למתכונים נוספים באתר סוגת לחצו כאן!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (4)
יצא מאוד טעים
ג’ני, איזה יופי של מאפינס יצאו לך
מה הגרסה לפרווה
תחליף חלב ותחליף חמאה 🙂