בראוניז עם סוכריות צבעוניות שילדים מאוד אוהבים

עוגת שוקולד שמכינים ב-10 דקות בקערה אחת? כן, בבקשה! רות אופק מכינה בראוניז עם סוכריות צבעוניות שישמחו את כל המשפחה
עוגת שוקולד שמכינים ב-10 דקות בקערה אחת? כן, בבקשה! רות אופק מכינה בראוניז עם סוכריות צבעוניות שישמחו את כל המשפחה
  • רות אופק
שמרו
כשר
15 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-25 דק׳
  • קלוריות
    483
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 483.3 קק״ל 5799.0 קק״ל
    פחמימות 59.1 גרם 709.1 גרם
    שומן 25.2 גרם 302.8 גרם
    נתרן 82.9 מ״ג 994.9 מ״ג
    חלבון 7.1 גרם 85.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 27.6 גרם
    שומן רווי 14.9 גרם 178.8 גרם
    כולסטרול 139.4 מ״ג 1672.6 מ״ג
    סידן 57.5 מ״ג 689.8 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 24.1 מ״ג
    אשלגן 211.3 מ״ג 2535.9 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 14.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-25 דק׳
  • קלוריות
    483
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 483.3 קק״ל 5799.0 קק״ל
    פחמימות 59.1 גרם 709.1 גרם
    שומן 25.2 גרם 302.8 גרם
    נתרן 82.9 מ״ג 994.9 מ״ג
    חלבון 7.1 גרם 85.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 27.6 גרם
    שומן רווי 14.9 גרם 178.8 גרם
    כולסטרול 139.4 מ״ג 1672.6 מ״ג
    סידן 57.5 מ״ג 689.8 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 24.1 מ״ג
    אשלגן 211.3 מ״ג 2535.9 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 14.8 מ״ג
    סגור

אין כמו בראוניז כשרוצים לפנק ואין זמן להפקות במטבח. הבראוניז שלי נימוחים ושוקולדיים ומכינים אותם ב-5 דקות עם קערה וכף בלבד. כשאני מקשטת אותם בסוכריות צבעוניות הם בכלל חגיגה.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחי שוקולד
רות אופק
X

15 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות במצב טורבו.
  2. ממיסים במיקרו את החמאה והשוקולד בפולסים של חצי דקה בכל פעם ומערבבים בין חימום לחימום.
  3. מוסיפים את הסוכר ומערבבים.
  4. מוסיפים את הביצים, אחת אחת, ואת תמצית הווניל ומערבבים.
  5. מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד שהקמח נטמע בתערובת ואין גושי קמח.
  6. מעבירים את התערובת לתבנית ריבועית מרופדת בנייר אפיה ומיישרים.
  7. מפזרים את העדשים מעל הבראוניז ומשתדלים שלא לגעת בהם - שלא ישקעו בתערובת.
  8. אופים במשך 15 דקות עד שרואים מעין קרום על הבראוניז והאמצע עדיין לח. זהירות לא לאפות יתר על המידה כי אז הבראוניז יצאו יבשים. העדשים ייסדקו מעט במהלך האפייה וזה בסדר.
  9. מוציאים את התבנית מהתנור ומצננים. לאחר מכן מעבירים למקרר למשך שעה ועדיף כמה שעות להתמצקות.
  10. חותכים את הבראוניז לריבועים לאחר שהתקררו. אם רוצים להשקיע אפשר לחתוך אותם עם חותכנים בצורות שונות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בראוניז עם סוכריות צבעוניות שילדים מאוד אוהבים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (10)

Avatar

    Avatar
    אלינור אזואלוס

    כמה כמות עדשי שוקולד? פ

      Avatar
      מערכת Foody

      חצי כוס תספיק

    Avatar
    אורית חלבה

    האם אפשר להמיר חמאה בשמן?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, אפשר להמיר חמאה בשמן. על כל 85 מ”ל שמן יש להשתמש ב-100 גרם חמאה.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות