גביניות במילוי גבינה ושוקולד לבן
המאפה המושלם לארוחת בוקר מתוקה - גביניות זהובות, רכות ואווריריות, במילוי גבינה ושוקולד לבן שילדים מאוד אוהבים (וגם מבוגרים)
המאפה המושלם לארוחת בוקר מתוקה - גביניות זהובות, רכות ואווריריות, במילוי גבינה ושוקולד לבן שילדים מאוד אוהבים (וגם מבוגרים)
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 130.8 קק״ל 4576.3 קק״לפחמימות 16.3 גרם 568.8 גרםשומן 5.6 גרם 195.9 גרםנתרן 137.9 מ״ג 4826.2 מ״גחלבון 3.1 גרם 107.7 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 16.2 גרםשומן רווי 2.3 גרם 78.9 גרםכולסטרול 32.4 מ״ג 1133.0 מ״גסידן 15.3 מ״ג 534.4 מ״גברזל 0.3 מ״ג 9.8 מ״גאשלגן 41.0 מ״ג 1433.3 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 8.4 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 45 דק׳כולל שעתיים ו-30 דק׳
-
קלוריות131
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 130.8 קק״ל 4576.3 קק״לפחמימות 16.3 גרם 568.8 גרםשומן 5.6 גרם 195.9 גרםנתרן 137.9 מ״ג 4826.2 מ״גחלבון 3.1 גרם 107.7 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 16.2 גרםשומן רווי 2.3 גרם 78.9 גרםכולסטרול 32.4 מ״ג 1133.0 מ״גסידן 15.3 מ״ג 534.4 מ״גברזל 0.3 מ״ג 9.8 מ״גאשלגן 41.0 מ״ג 1433.3 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 8.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 45 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-30 דק׳ | קלוריות 131 | כמות מנות 35 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
מילוי
-
300 גרם גבינה כחושה “טוב טעם”
-
100 גרם שוקולד לבן
-
1 כפית תמצית וניל
-
2 כפות קורנפלור
-
1 כפית קליפת לימון
-
1/4 כפית מלח דק
-
1 ביצה L
הגשה
-
1/2 כוס אבקת סוכר
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מחממים את החלב והחמאה במיקרוגל ומערבבים בעזרת מטרפה עד שכל החמאה נמסה.
- מוסיפים את הסוכר ומערבבים שוב. מפוררים לקערה את השמרים, ושוב מערבבים היטב בעזרת המטרפה.
- מעבירים לקערת מיקסר עם וו לישה, מוסיפים את הביצים והקמח ומערבלים תחילה במהירות נמוכה ואחר כך בינונית במשך כ-10 דקות עד שמתקבל בצק רך ודביק שנפרד מדפנות הקערה. במידת הצורך מוסיפים קצת קמח. מוסיפים את המלח ומערבלים כ-1/2 דקה נוספת.
- משמנים קלות קערה נקייה ומעבירים אליה את הבצק. מכסים את הקערה בשקית או ניילון נצמד ומתפיחים במקום חמים עד להכפלת נפח הבצק, כשעה וחצי.
- מכינים את המילוי: ממיסים את השוקולד במיקרוגל או על באן מרי. מערבבים את כל רכיבי המתכון עד לקבלת מלית אחידה וסמיכה.
- מוציאים את הבצק ולשים כדי להוציא את האוויר. מרדדים על משטח עבודה מקומח למלבן בעובי כ-0.4 ס”מ.
- בעזרת גלגלת פיצה או סכין חדה חותכים את הבצק לריבועים בגודל 8 ס”מ על 8 ס”מ (או גודל רצוי).
- מניחים כפית נדיבה של המילוי במרכז כל ריבוע. סוגרים פינה אחת עד לקצה המלית, ומעליה את הפינה האלכסונית לה, כך שתגיע עד לקצה השני. חשוב להקפיד לסגור את הגביניות היטב. מסדרים במרווחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מכסים ומתפיחים שנית כ-25 דקות.
- מחממים את התנור ל-175 מעלות.
- מברישים את הגביניות בביצה הטרופה ואופים כ-15-20 דקות, או עד שהן מזהיבות, והמלית מתייצבת. מצננים.
- זורים אבקת הסוכר מעל ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מחממים את החלב והחמאה במיקרוגל ומערבבים בעזרת מטרפה עד שכל החמאה נמסה.
- מוסיפים את הסוכר ומערבבים שוב. מפוררים לקערה את השמרים, ושוב מערבבים היטב בעזרת המטרפה.
- מעבירים לקערת מיקסר עם וו לישה, מוסיפים את הביצים והקמח ומערבלים תחילה במהירות נמוכה ואחר כך בינונית במשך כ-10 דקות עד שמתקבל בצק רך ודביק שנפרד מדפנות הקערה. במידת הצורך מוסיפים קצת קמח. מוסיפים את המלח ומערבלים כ-1/2 דקה נוספת.
- משמנים קלות קערה נקייה ומעבירים אליה את הבצק. מכסים את הקערה בשקית או ניילון נצמד ומתפיחים במקום חמים עד להכפלת נפח הבצק, כשעה וחצי.
- מכינים את המילוי: ממיסים את השוקולד במיקרוגל או על באן מרי. מערבבים את כל רכיבי המתכון עד לקבלת מלית אחידה וסמיכה.
- מוציאים את הבצק ולשים כדי להוציא את האוויר. מרדדים על משטח עבודה מקומח למלבן בעובי כ-0.4 ס”מ.
- בעזרת גלגלת פיצה או סכין חדה חותכים את הבצק לריבועים בגודל 8 ס”מ על 8 ס”מ (או גודל רצוי).
- מניחים כפית נדיבה של המילוי במרכז כל ריבוע. סוגרים פינה אחת עד לקצה המלית, ומעליה את הפינה האלכסונית לה, כך שתגיע עד לקצה השני. חשוב להקפיד לסגור את הגביניות היטב. מסדרים במרווחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מכסים ומתפיחים שנית כ-25 דקות.
- מחממים את התנור ל-175 מעלות.
- מברישים את הגביניות בביצה הטרופה ואופים כ-15-20 דקות, או עד שהן מזהיבות, והמלית מתייצבת. מצננים.
- זורים אבקת הסוכר מעל ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן