רקע הנמל מעודכן

גלידה ביתית בטעם וניל עם טוויסט של שמן זית

רכה ומתוקה עם עדינות אין סופית! גלידה ביתית עם וניל איכותי ושמן זית עדין שמוסיף עוד גוון למרקם ולטעם המופלא של הגלידה
רכה ומתוקה עם עדינות אין סופית! גלידה ביתית עם וניל איכותי ושמן זית עדין שמוסיף עוד גוון למרקם ולטעם המופלא של הגלידה
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעתיים ו-10 דק׳
  • קלוריות
    447
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 446.8 קק״ל 2680.8 קק״ל
    פחמימות 4.2 גרם 25.0 גרם
    שומן 46.7 גרם 280.0 גרם
    נתרן 0.4 מ״ג 2.4 מ״ג
    חלבון 1.8 גרם 10.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 18.8 גרם 112.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.2 מ״ג 1.2 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.7 מ״ג
    אשלגן 0.2 מ״ג 1.2 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעתיים ו-10 דק׳
  • קלוריות
    447
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 446.8 קק״ל 2680.8 קק״ל
    פחמימות 4.2 גרם 25.0 גרם
    שומן 46.7 גרם 280.0 גרם
    נתרן 0.4 מ״ג 2.4 מ״ג
    חלבון 1.8 גרם 10.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 18.8 גרם 112.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.2 מ״ג 1.2 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.7 מ״ג
    אשלגן 0.2 מ״ג 1.2 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור

גלידה עם שמן זית אכלתם כבר? מהרגע שתטעמו אותה, לא תוכלו לחזור אחורה! גלידה ביתית שמכינים משמנת מתוקה, חלב מרוכז, שמן זית עדין נהדר ווניל איכותי. חמש דקות עבודה, שעתיים הקפאה ואתם כבר מלקקים את האצבעות!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
גלידות וארטיקים
ניצן סוסיד
X

7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

גלידה


אופן הכנה

  1. מערבבים היטב בקערה את החלב המרוכז עם הווניל ומוסיפים שמן זית.
  2. מקציפים בקערת מיקסר עם וו בלון את השמנת למרקם יוגורט רך.
  3. מוסיפים את החלב המרוכז לקצפת ומקפלים לקרם אחיד וחלק.
  4. מעבירים את הגלידה לקערה ומקפיאים כשעתיים עד שהיא מתייצבת.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גלידה ביתית בטעם וניל עם טוויסט של שמן זית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    מיכל וויס

    דבר שני – האם אפשר להחליף את קרם הוניל וטעם אחר? נוגט וכו’? דבר שלישי ואחרון (: האם אפשר להוסיף תוספות? זו פעם ראשונה שאני מנסה לעשות גלידה ביתית ויש קצת חששות…

      Avatar
      מערכת Foody

      היי מיכל, אפשר להחליף את מחית הוניל בתמצית בטעם שאוהבים (שימי לב שמחית וניל היא לא קרם, המרקם שלה הוא נוזלי בדומה לתמצית וניל). ואין כל בעיה להוסיף תוספות מעל או בתוך הגלידה, בהתאם לתמצית שבחרת, רעיון מצוין!

    Avatar
    מיכל וויס

    קודם כל – תודה רבה. המתכון נשמע ממש פשוט להכנה וטעים.

      Avatar
      מערכת Foody

      כיף לקרוא מיכל!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות