-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 446.8 קק״ל 2680.8 קק״לפחמימות 4.2 גרם 25.0 גרםשומן 46.7 גרם 280.0 גרםנתרן 0.4 מ״ג 2.4 מ״גחלבון 1.8 גרם 10.5 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 18.8 גרם 112.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.2 מ״ג 1.2 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 0.2 מ״ג 1.2 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 5 דק׳כולל שעתיים ו-10 דק׳
-
קלוריות447
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 446.8 קק״ל 2680.8 קק״לפחמימות 4.2 גרם 25.0 גרםשומן 46.7 גרם 280.0 גרםנתרן 0.4 מ״ג 2.4 מ״גחלבון 1.8 גרם 10.5 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 18.8 גרם 112.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.2 מ״ג 1.2 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 0.2 מ״ג 1.2 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
גלידה עם שמן זית אכלתם כבר? מהרגע שתטעמו אותה, לא תוכלו לחזור אחורה! גלידה ביתית שמכינים משמנת מתוקה, חלב מרוכז, שמן זית עדין נהדר ווניל איכותי. חמש דקות עבודה, שעתיים הקפאה ואתם כבר מלקקים את האצבעות!
מרכיבים 4 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-10 דק׳ | קלוריות 447 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
גלידה
-
1 חלב מרוכז פחית
-
1 כף מחית וניל
-
1/2 כוס שמן זית
-
500מ"ל או 2 מיכלים שמנת מתוקה להקצפה 32%
אופן הכנה
- מערבבים היטב בקערה את החלב המרוכז עם הווניל ומוסיפים שמן זית.
- מקציפים בקערת מיקסר עם וו בלון את השמנת למרקם יוגורט רך.
- מוסיפים את החלב המרוכז לקצפת ומקפלים לקרם אחיד וחלק.
- מעבירים את הגלידה לקערה ומקפיאים כשעתיים עד שהיא מתייצבת.
אופן הכנה
- מערבבים היטב בקערה את החלב המרוכז עם הווניל ומוסיפים שמן זית.
- מקציפים בקערת מיקסר עם וו בלון את השמנת למרקם יוגורט רך.
- מוסיפים את החלב המרוכז לקצפת ומקפלים לקרם אחיד וחלק.
- מעבירים את הגלידה לקערה ומקפיאים כשעתיים עד שהיא מתייצבת.
הכנתם את המתכון?
תגובות (4)
דבר שני – האם אפשר להחליף את קרם הוניל וטעם אחר? נוגט וכו’? דבר שלישי ואחרון (: האם אפשר להוסיף תוספות? זו פעם ראשונה שאני מנסה לעשות גלידה ביתית ויש קצת חששות…
היי מיכל, אפשר להחליף את מחית הוניל בתמצית בטעם שאוהבים (שימי לב שמחית וניל היא לא קרם, המרקם שלה הוא נוזלי בדומה לתמצית וניל). ואין כל בעיה להוסיף תוספות מעל או בתוך הגלידה, בהתאם לתמצית שבחרת, רעיון מצוין!
קודם כל – תודה רבה. המתכון נשמע ממש פשוט להכנה וטעים.
כיף לקרוא מיכל!