גלידה פיסטוק שוקולד שמכינים בצי’ק בבלנדר!
גלידה פיסטוק שוקולד שמכינים מפיסטוקים טריים, עם שמנת מתוקה וחלב מרוכז. גלידה ביתית קלה להכנה ע"י עם שימוש בבלנדר וללא צורך במכונת גלידה
גלידה פיסטוק שוקולד שמכינים מפיסטוקים טריים, עם שמנת מתוקה וחלב מרוכז. גלידה ביתית קלה להכנה ע"י עם שימוש בבלנדר וללא צורך במכונת גלידה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4755.8 קק״ל 4755.8 קק״לפחמימות 198.6 גרם 198.6 גרםשומן 413.7 גרם 413.7 גרםנתרן 156.0 מ״ג 156.0 מ״גחלבון 100.1 גרם 100.1 גרםסיבים תזונתיים 47.6 גרם 47.6 גרםשומן רווי 154.9 גרם 154.9 גרםכולסטרול 572.0 מ״ג 572.0 מ״גסידן 821.1 מ״ג 821.1 מ״גברזל 22.9 מ״ג 22.9 מ״גאשלגן 5032.0 מ״ג 5032.0 מ״גאבץ 13.4 מ״ג 13.4 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 10 דק׳כולל 3 שעות ו-10 דק׳
-
קלוריות4756
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4755.8 קק״ל 4755.8 קק״לפחמימות 198.6 גרם 198.6 גרםשומן 413.7 גרם 413.7 גרםנתרן 156.0 מ״ג 156.0 מ״גחלבון 100.1 גרם 100.1 גרםסיבים תזונתיים 47.6 גרם 47.6 גרםשומן רווי 154.9 גרם 154.9 גרםכולסטרול 572.0 מ״ג 572.0 מ״גסידן 821.1 מ״ג 821.1 מ״גברזל 22.9 מ״ג 22.9 מ״גאשלגן 5032.0 מ״ג 5032.0 מ״גאבץ 13.4 מ״ג 13.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-10 דק׳ | קלוריות 4756 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
מחית פיסטוק
-
400 גרם פיסטוקים קלויים
-
2 כפות שמן קנולה
גלידה
-
2 מיכלים שמנת מתוקה 38%
-
1 מיכל חלב מרוכז
-
100 גרם שוקולד מריר
אופן הכנה
- מכינים את מחית הפיסטוק: מכניסים לבלנדר את להב הקיצוץ וטוחנים את הפיסטוקים בתכנית SPREAD.
- לאחר שהפיסטוקים קצוצים היטב מוסיפים את השמן ולוחצים שוב על תכנית SPREAD כדי להפוך את הכל למחית חלקה. אם צריך מוסיפים עוד כף שמן.
- מעבירים לצנצנת ושומרים במקרר.
- מכינים את הגלידה: מעבירים לבלנדר חמש כפות ממחית הפיסטוק, מוסיפים את השמנת והחלב המרוכז ומערבלים בתכנית BOWL.
- כעת מעבירים את הבלילה לתבנית (עדיף סיליקון).
- שוברים את השוקולד המריר לצ’אנקים בגודל לא אחיד ומטביעים בגלידה. משתמשים בכף הפוכה כדי לערבב את התערובת ולהטמיע את חתיכות השוקולד בתערובת.
- מקפיאים למשך 3 שעות, עד התייצבות מלאה.
- משחררים את הגלידה מהתבנית, מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל פיסטוקים שבורים וחתיכות שוקולד.
אופן הכנה
- מכינים את מחית הפיסטוק: מכניסים לבלנדר את להב הקיצוץ וטוחנים את הפיסטוקים בתכנית SPREAD.
- לאחר שהפיסטוקים קצוצים היטב מוסיפים את השמן ולוחצים שוב על תכנית SPREAD כדי להפוך את הכל למחית חלקה. אם צריך מוסיפים עוד כף שמן.
- מעבירים לצנצנת ושומרים במקרר.
- מכינים את הגלידה: מעבירים לבלנדר חמש כפות ממחית הפיסטוק, מוסיפים את השמנת והחלב המרוכז ומערבלים בתכנית BOWL.
- כעת מעבירים את הבלילה לתבנית (עדיף סיליקון).
- שוברים את השוקולד המריר לצ’אנקים בגודל לא אחיד ומטביעים בגלידה. משתמשים בכף הפוכה כדי לערבב את התערובת ולהטמיע את חתיכות השוקולד בתערובת.
- מקפיאים למשך 3 שעות, עד התייצבות מלאה.
- משחררים את הגלידה מהתבנית, מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל פיסטוקים שבורים וחתיכות שוקולד.
הערות
- לגלידה פרווה- אפשר להחליף את החלב המרוכז בחלב קוקוס מרוכז ולהוסיף אבקת סוכר. כמו כן, אפשר להחליף את הפיסטוקים בבננות, תותים או פירות יער אחרים שאוהבים וליצור גלידות בטעמים מגוונים.
הערות
- לגלידה פרווה- אפשר להחליף את החלב המרוכז בחלב קוקוס מרוכז ולהוסיף אבקת סוכר. כמו כן, אפשר להחליף את הפיסטוקים בבננות, תותים או פירות יער אחרים שאוהבים וליצור גלידות בטעמים מגוונים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן