-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 274.1 קק״ל 2740.5 קק״לפחמימות 26.4 גרם 264.1 גרםשומן 17.6 גרם 176.3 גרםנתרן 30.2 מ״ג 302.2 מ״גחלבון 2.4 גרם 24.3 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 10.3 גרםשומן רווי 10.6 גרם 106.0 גרםכולסטרול 33.8 מ״ג 337.5 מ״גסידן 74.0 מ״ג 740.1 מ״גברזל 0.2 מ״ג 2.4 מ״גאשלגן 126.9 מ״ג 1269.2 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 5.5 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 30 דק׳כולל 6 שעות ו-50 דק׳
-
קלוריות274
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 274.1 קק״ל 2740.5 קק״לפחמימות 26.4 גרם 264.1 גרםשומן 17.6 גרם 176.3 גרםנתרן 30.2 מ״ג 302.2 מ״גחלבון 2.4 גרם 24.3 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 10.3 גרםשומן רווי 10.6 גרם 106.0 גרםכולסטרול 33.8 מ״ג 337.5 מ״גסידן 74.0 מ״ג 740.1 מ״גברזל 0.2 מ״ג 2.4 מ״גאשלגן 126.9 מ״ג 1269.2 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 5.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 6 שעות ו-50 דק׳ | קלוריות 274 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
גלידה
-
150 גרם פטל טריטחון ומסונן (נשאר 70 גרם מחית פטל)
-
4 כפות סירופ מייפל
-
2 כפות סוכר לבן
-
1 כף מיץ לימון
-
250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
2 כפיות שטוחות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
50 גרם סוכריות ג’לי צבעוניותדובוני גומי
ציפוי
-
250 גרם שוקולד לבן
אופן הכנה
- מכינים את הגלידה: מערבבים בקערה מחית פטל, מייפל, סוכר ומיץ לימון.
- מקציפים שמנת מתוקה ופודינג למרקם יציב.
- מוסיפים לקערת הקצפת את תערובת הפרי ומערבבים בקיפול.
- מזלפים את המסה לתוך תבניות ארטיק או כוסות ומשבצים דובוני גומי בכל תבנית ארטיק או כוס.
- מקפיאים במשך 6 שעות לפחות.
- מכינים את הציפוי: מכניסים את השוקולד הלבן לשקית זיפלוק וסוגרים.
- שמים את השקית עם השוקולד בקערה עם מים רותחים עד להמסת השוקולד.
- מעבירים את השוקולד המומס לכוס וטובלים את הארטיקים לציפוי. ניתן להוסיף צבע מאכל או סוכריות צבעוניות אם רוצים ציפוי צבעוני.
אופן הכנה
- מכינים את הגלידה: מערבבים בקערה מחית פטל, מייפל, סוכר ומיץ לימון.
- מקציפים שמנת מתוקה ופודינג למרקם יציב.
- מוסיפים לקערת הקצפת את תערובת הפרי ומערבבים בקיפול.
- מזלפים את המסה לתוך תבניות ארטיק או כוסות ומשבצים דובוני גומי בכל תבנית ארטיק או כוס.
- מקפיאים במשך 6 שעות לפחות.
- מכינים את הציפוי: מכניסים את השוקולד הלבן לשקית זיפלוק וסוגרים.
- שמים את השקית עם השוקולד בקערה עם מים רותחים עד להמסת השוקולד.
- מעבירים את השוקולד המומס לכוס וטובלים את הארטיקים לציפוי. ניתן להוסיף צבע מאכל או סוכריות צבעוניות אם רוצים ציפוי צבעוני.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן