ג’קי אזולאי מלמדת איך להכין רוטב מושלם לקציצות!

להכין קציצות זה מעולה, אבל להגיע לרוטב המושלם זאת התעלות! ג'קי אזולאי מלמדת להכין רוטב מושלם לקציצות, עם טעם וריח של בית, שלא תפסיקו לאכול ישר מהסיר
להכין קציצות זה מעולה, אבל להגיע לרוטב המושלם זאת התעלות! ג'קי אזולאי מלמדת להכין רוטב מושלם לקציצות, עם טעם וריח של בית, שלא תפסיקו לאכול ישר מהסיר
  • ג'קי אזולאי
שמרו
כשר
18 דירגו [ציון 1.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    1054
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1053.6 קק״ל 1053.6 קק״ל
    פחמימות 115.0 גרם 115.0 גרם
    שומן 103.8 גרם 103.8 גרם
    נתרן 394.5 מ״ג 394.5 מ״ג
    חלבון 80.2 גרם 80.2 גרם
    סיבים תזונתיים 111.5 גרם 111.5 גרם
    שומן רווי 58.1 גרם 58.1 גרם
    כולסטרול 52.5 מ״ג 52.5 מ״ג
    סידן 1523.0 מ״ג 1523.0 מ״ג
    ברזל 61.4 מ״ג 61.4 מ״ג
    אשלגן 9457.2 מ״ג 9457.2 מ״ג
    אבץ 57.1 מ״ג 57.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    1054
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1053.6 קק״ל 1053.6 קק״ל
    פחמימות 115.0 גרם 115.0 גרם
    שומן 103.8 גרם 103.8 גרם
    נתרן 394.5 מ״ג 394.5 מ״ג
    חלבון 80.2 גרם 80.2 גרם
    סיבים תזונתיים 111.5 גרם 111.5 גרם
    שומן רווי 58.1 גרם 58.1 גרם
    כולסטרול 52.5 מ״ג 52.5 מ״ג
    סידן 1523.0 מ״ג 1523.0 מ״ג
    ברזל 61.4 מ״ג 61.4 מ״ג
    אשלגן 9457.2 מ״ג 9457.2 מ״ג
    אבץ 57.1 מ״ג 57.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
18 דירגו [ציון 1.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים סיר עם שמן ומטגנים את הבצל להזהבה.
  2. מוסיפים את הפטריות, את הסלרי כולל העלים, ומתבלים במלח, פלפל, כמון וכורכום.
  3. ממשיכים בטיגון כדי לפתוח את טעמי התבלינים.
  4. כעת מוסיפים לסיר גם את אבקת מרק הפטריות והמים ומביאים לרתיחה.
  5. מוסיפים לסיר את הקציצות שאוהבים ומבשלים למשך 20 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ג’קי אזולאי מלמדת איך להכין רוטב מושלם לקציצות!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות