דאבל קראנץ’: תפוחי אדמה אפויים בקראסט פיסטוקים
תפוחי אדמה אפויים בתנור זו מנה בטוחה שנחטפת מהר. אבל הפעם מלבד הקריספיות של תפוח האדמה הצלוי, יש גם קראסט פיסטוקים שמעניק אקסטרה קראנץ'!
תפוחי אדמה אפויים בתנור זו מנה בטוחה שנחטפת מהר. אבל הפעם מלבד הקריספיות של תפוח האדמה הצלוי, יש גם קראסט פיסטוקים שמעניק אקסטרה קראנץ'!
- רון יוחננוב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 142.6 קק״ל 1140.9 קק״לפחמימות 7.2 גרם 57.7 גרםשומן 12.0 גרם 95.6 גרםנתרן 20.2 מ״ג 161.2 מ״גחלבון 2.3 גרם 18.5 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 8.4 גרםשומן רווי 1.6 גרם 12.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 12.1 מ״ג 97.1 מ״גברזל 0.6 מ״ג 4.7 מ״גאשלגן 91.7 מ״ג 733.8 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 2.0 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳
-
קלוריות143
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 142.6 קק״ל 1140.9 קק״לפחמימות 7.2 גרם 57.7 גרםשומן 12.0 גרם 95.6 גרםנתרן 20.2 מ״ג 161.2 מ״גחלבון 2.3 גרם 18.5 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 8.4 גרםשומן רווי 1.6 גרם 12.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 12.1 מ״ג 97.1 מ״גברזל 0.6 מ״ג 4.7 מ״גאשלגן 91.7 מ״ג 733.8 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 2.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 143 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
8 תפוחי אדמה גורמה בינונייםחתוכים לקוביות
-
1/2 כוס פטרוזיליהקצוצה דק
-
טיפה טימין טריקצוץ דק
-
טיפה רוזמריןקצוץ דק
-
4 שיני שוםכתושות
-
1/2 כוס פירורי לחם
-
50 גרם פיסטוקים קלוייםגרוסים דק
-
1/3 כוס שמן זית
-
לפי הטעם
אופן הכנה
- מבשלים בסיר על כיריים את תפוחי האדמה במים רותחים במשך 15 דקות.
- מערבבים את תפוחי האדמה עם שמן הזית ומעבירים לתבנית אפייה משומנת גם היא בשמן זית.
- בקערה גדולה מערבבים יחד את פירורי הלחם, הפיסטוקים, עשבי התיבול, השום והמלח.
- מערבבים את תפוחי האדמה עם תערובת הפירורים כך שיצפו אותם מכל כיוון.
- אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך כ-45 דקות או עד הזהבה.
אופן הכנה
- מבשלים בסיר על כיריים את תפוחי האדמה במים רותחים במשך 15 דקות.
- מערבבים את תפוחי האדמה עם שמן הזית ומעבירים לתבנית אפייה משומנת גם היא בשמן זית.
- בקערה גדולה מערבבים יחד את פירורי הלחם, הפיסטוקים, עשבי התיבול, השום והמלח.
- מערבבים את תפוחי האדמה עם תערובת הפירורים כך שיצפו אותם מכל כיוון.
- אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך כ-45 דקות או עד הזהבה.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
האם אפשר להחליף את הפיסטוקים בשקדים או באגוזים קצוצים
כן, זה פשוט ישנה את הטעם
ניראה מושלם נכין לשבת