דאמפלינג מתנה במילוי עוף של רחלי קרוט

תמיד חלמתם להכין דמפלינג? הגיע הזמן ללמוד איך להכין אותם בבית – וזה ממש לא מסובך. קבלו מתכון של רחלי קרוט לדאמפלינג במילוי עוף בצורת מתנה ובטעם חלומי
תמיד חלמתם להכין דמפלינג? הגיע הזמן ללמוד איך להכין אותם בבית – וזה ממש לא מסובך. קבלו מתכון של רחלי קרוט לדאמפלינג במילוי עוף בצורת מתנה ובטעם חלומי
  • רחלי קרוט
שמרו
כשר
16 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    120
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 120.1 קק״ל 2401.1 קק״ל
    פחמימות 12.0 גרם 239.7 גרם
    שומן 3.9 גרם 78.3 גרם
    נתרן 173.4 מ״ג 3468.3 מ״ג
    חלבון 9.0 גרם 180.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 18.7 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 9.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 14.7 מ״ג 294.6 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 10.0 מ״ג
    אשלגן 89.2 מ״ג 1783.1 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 2.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    120
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 120.1 קק״ל 2401.1 קק״ל
    פחמימות 12.0 גרם 239.7 גרם
    שומן 3.9 גרם 78.3 גרם
    נתרן 173.4 מ״ג 3468.3 מ״ג
    חלבון 9.0 גרם 180.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 18.7 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 9.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 14.7 מ״ג 294.6 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 10.0 מ״ג
    אשלגן 89.2 מ״ג 1783.1 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 2.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
רחלי קרוט
X

16 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מצרכים

מילוי

הגשה


אופן הכנה

מכינים את המרכיבים למנה. צילום: טל סיון-ציפורין
מכינים את המרכיבים למנה. צילום: טל סיון-ציפורין

1. במיקסר עם וו גיטרה שמים קמח, מים, שמן ומלח ולשים עד לקבלת בצק די קשה אבל אחיד. עוטפים ומניחים בצד על השיש למנוחה של 20 דקות.
2. בינתיים מכינים את המילוי: מגרדים את הבצלים והגזר על החלק העבה בפומפייה ואת השום והג’ינג’ר על החלק הדק ומעבירים לקערה עם החזה עוף הטחון. אם יש הרבה נוזלים מוציאים אותם.
3. קוצצים את הבצל הירוק דק דק ומוסיפים אותו לקערה ביחד עם שאר המצרכים ולשים היטב.
4. בעזרת מערוך/ מכונת פסטה מרדדים את הבצק, הכי הכי דק שאתם יכולים לעלה דקיק.
5. קורצים עיגולים בקוטר 10 ס”מ מהבצק וממלאים בכף גדושה מהמילוי. בשלב הזה ניתן לסגור לחצי סהר (אפשר להדביק את קצוות הבצק עם מעט מים או חלבון) ואפשר לקחת את חצי הסהר שנוצר ולהדק את הקצוות כך שנוצרת מעין צורה של טורטליני.
6. איך יוצרים צורת מתנה? מצמידים את 2 צידי העיגול פנימה ומהדקים. מצמידים גם את 2 צידי העיגול הנותרים לבפנים ומהדקים. וזהו, זה מוכן.
7. מחממים סיר עם מים וכשהמים מגיעים לסף רתיחה מניחים מעל סלסלת במבוק עם עלי כרוב למטה או נייר אפייה.
8. מניחים מעל את הכיסונים, סוגרים את המכסה ומבשלים באדים במשך 35-55 דקות או עד שהבצק נעשה מעט שקוף ולא לבן והעוף בפנים מוכן.
9. מגישים עם צ’ילי בשמן או פשוט לצד רוטב סויה איכותי.

מגישים עם צ'ילי בשמן או פשוט לצד רוטב סויה איכותי. צילום: טל סיון-ציפורין
מגישים עם צ’ילי בשמן או פשוט לצד רוטב סויה איכותי. צילום: טל סיון-ציפורין
בתיאבון! צילום: טל סיון-ציפורין
בתיאבון! צילום: טל סיון-ציפורין

 


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
דאמפלינג מתנה במילוי עוף של רחלי קרוט

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    דרור

    אם אין לי קערת במבוק? יש עוד שיטה?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר לצרוב קלות עם שמן במחבת, להוסיף ממש מעט מים (רבע כוס), לסגור ולאדות כך

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להקפיא לפני שלב הבישול.

    Avatar
    אסף

    לא שכחתם את העוף במילוי??? לטחון אותו? לקצוץ?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, החזה עוף טחון. הוספנו לסעיף 2 לאופן ההכנה. בהצלחה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות