דג במילוי פסטו פטרוזיליה, צלפים, אנשובי וצ’ילי

שי-לי ליפא מכינה דג במילוי פסטו בריא ומרענן - עם פטרוזיליה, צלפים, אנשובי וצ'ילי חריף. מגלגלים את הדג לרולדה ונהנים מצורת הגשה מקורית
שי-לי ליפא מכינה דג במילוי פסטו בריא ומרענן - עם פטרוזיליה, צלפים, אנשובי וצ'ילי חריף. מגלגלים את הדג לרולדה ונהנים מצורת הגשה מקורית
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    150
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 149.5 קק״ל 896.8 קק״ל
    פחמימות 5.0 גרם 30.0 גרם
    שומן 6.7 גרם 40.1 גרם
    נתרן 222.9 מ״ג 1337.4 מ״ג
    חלבון 18.0 גרם 107.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 6.8 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 8.5 גרם
    כולסטרול 30.1 מ״ג 180.6 מ״ג
    סידן 29.2 מ״ג 175.2 מ״ג
    ברזל 26.8 מ״ג 160.7 מ״ג
    אשלגן 345.1 מ״ג 2070.6 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    150
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 149.5 קק״ל 896.8 קק״ל
    פחמימות 5.0 גרם 30.0 גרם
    שומן 6.7 גרם 40.1 גרם
    נתרן 222.9 מ״ג 1337.4 מ״ג
    חלבון 18.0 גרם 107.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 6.8 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 8.5 גרם
    כולסטרול 30.1 מ״ג 180.6 מ״ג
    סידן 29.2 מ״ג 175.2 מ״ג
    ברזל 26.8 מ״ג 160.7 מ״ג
    אשלגן 345.1 מ״ג 2070.6 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

דגים

הגשה


אופן הכנה

  1. - מוציאים את הדגים מהמקרר כ-30 דקות לפני ההכנה.
  2. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מסננים את הצלפים. חותכים את הדגים ל-6 פילטים עם העור. חותכים את הלימון לרבעים.
  3. מכינים את הפסטו: מרסקים את הפטרוזיליה, הצלפים, פירורי הלחם, שמן הזית, האנשובי, הצ’ילי והשום במעבד מזון לתערובת אחידה במרקם גס. מתבלים בפלפל הגרוס ומערבלים עוד כ-1/2 דקה.
  4. מורחים את הדגים בפסטו. מגלגלים כל דג לגליל ומניחים בתבנית הסיליקון.
  5. אופים 15-10 דקות עד שהדגים מוכנים. מגישים עם רבעי הלימון.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
דג במילוי פסטו פטרוזיליה, צלפים, אנשובי וצ’ילי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות