דלעת ערמונים ממולאת באורז עם פרגיות והפתעות
איזו מנה מקסימה ומשמחת זו! החגיגיות שלה משתלבת באופן מושלם בטעם הנהדר, ומובטח לכם שהאורחים שלכם לא יפסיקו להתפעל ממנה.
איזו מנה מקסימה ומשמחת זו! החגיגיות שלה משתלבת באופן מושלם בטעם הנהדר, ומובטח לכם שהאורחים שלכם לא יפסיקו להתפעל ממנה.
- רון יוחננוב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 260.7 קק״ל 2085.9 קק״לפחמימות 76.9 גרם 614.8 גרםשומן 61.9 גרם 494.9 גרםנתרן 433.1 מ״ג 3465.1 מ״גחלבון 71.6 גרם 573.1 גרםסיבים תזונתיים 56.0 גרם 447.6 גרםשומן רווי 55.2 גרם 441.8 גרםכולסטרול 55.0 מ״ג 440.0 מ״גסידן 63.8 מ״ג 510.3 מ״גברזל 55.3 מ״ג 442.7 מ״גאשלגן 150.0 מ״ג 1199.8 מ״גאבץ 55.3 מ״ג 442.1 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
קלוריות261
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 260.7 קק״ל 2085.9 קק״לפחמימות 76.9 גרם 614.8 גרםשומן 61.9 גרם 494.9 גרםנתרן 433.1 מ״ג 3465.1 מ״גחלבון 71.6 גרם 573.1 גרםסיבים תזונתיים 56.0 גרם 447.6 גרםשומן רווי 55.2 גרם 441.8 גרםכולסטרול 55.0 מ״ג 440.0 מ״גסידן 63.8 מ״ג 510.3 מ״גברזל 55.3 מ״ג 442.7 מ״גאשלגן 150.0 מ״ג 1199.8 מ״גאבץ 55.3 מ״ג 442.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 261 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
חצויות ומרוקנות מגרעינים
-
להברשה
מילוי
-
500 גרם סטייק פרגיתחתוך לקוביות
-
1 בצל בינוניחתוך לקוביות קטנות
-
1/2 פלפל צ’ילי אדום בינוניחריף, קצוץ דק
-
1 חופן צנוברים
-
1 גבעול טימין טרי
-
2 כפות סילאן
-
1 כף אבקת מרק בצל
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
-
1 כוס אורז פרסימבושל
אופן הכנה
- ראשית, מכינים את המילוי: מחממים מחבת עם שמן, מוסיפים את הבצל ומזהיבים מעט.
- שנית, מוסיפים את הפרגיות וכן את שאר המרכיבים והתיבול, מלבד האורז, ומקפיצים עד שהפרגיות זהובות.
- מעבירים את הפרגיות המבושלות לקערה ומערבבים יחד עם האורז המבושל.
- בשלב זה מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
- חוצים את דלעת הערמונים ל-2, מנקים מגרעינים ומניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה. מכסים ברדיד אלומיניום.
- אופים אפייה מקדימה במשך 30 דקות את דלעות הערמונים כדי שיתרככו.
- לאחר האפייה המקדימה, מוציאים את הדלעות, וממלאים כל חצי דלעת במילוי האורז והפרגיות.
- מעלים את חום התנור ל-200 מעלות, מחזירים את הדלעות לתבנית האפייה, מכסים ברדיד אלומיניום ואופים במשך 30 דקות.
- מגישים חם.
אופן הכנה
- ראשית, מכינים את המילוי: מחממים מחבת עם שמן, מוסיפים את הבצל ומזהיבים מעט.
- שנית, מוסיפים את הפרגיות וכן את שאר המרכיבים והתיבול, מלבד האורז, ומקפיצים עד שהפרגיות זהובות.
- מעבירים את הפרגיות המבושלות לקערה ומערבבים יחד עם האורז המבושל.
- בשלב זה מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
- חוצים את דלעת הערמונים ל-2, מנקים מגרעינים ומניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה. מכסים ברדיד אלומיניום.
- אופים אפייה מקדימה במשך 30 דקות את דלעות הערמונים כדי שיתרככו.
- לאחר האפייה המקדימה, מוציאים את הדלעות, וממלאים כל חצי דלעת במילוי האורז והפרגיות.
- מעלים את חום התנור ל-200 מעלות, מחזירים את הדלעות לתבנית האפייה, מכסים ברדיד אלומיניום ואופים במשך 30 דקות.
- מגישים חם.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (22)
מתכון שהציל את הכבוד שלי ? כמומגדולה,הכנתי,צילחתי,הגשתי.נראה מדהים וטעיםםם
מעולה, תודה ששיתפת אותנו!