הו הא מי זה בא? טורטיה בשר זה הדבר החם הבא!
מחפשים רעיון לארוחת צהריים קלה ומהירה? קבלו מתכון חלומי של טורטיה במילוי בשר טחון ובצל מטוגן, בקיפול משגע, שאופים בתנור במשך 10 דקות בלבד
מחפשים רעיון לארוחת צהריים קלה ומהירה? קבלו מתכון חלומי של טורטיה במילוי בשר טחון ובצל מטוגן, בקיפול משגע, שאופים בתנור במשך 10 דקות בלבד
- רון יוחננוב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 521.7 קק״ל 1565.1 קק״לפחמימות 19.3 גרם 57.9 גרםשומן 50.8 גרם 152.3 גרםנתרן 243.1 מ״ג 729.2 מ״גחלבון 63.1 גרם 189.2 גרםסיבים תזונתיים 17.9 גרם 53.7 גרםשומן רווי 27.7 גרם 83.1 גרםכולסטרול 267.6 מ״ג 802.9 מ״גסידן 61.6 מ״ג 184.8 מ״גברזל 22.5 מ״ג 67.4 מ״גאשלגן 555.5 מ״ג 1666.4 מ״גאבץ 28.5 מ״ג 85.6 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות522
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 521.7 קק״ל 1565.1 קק״לפחמימות 19.3 גרם 57.9 גרםשומן 50.8 גרם 152.3 גרםנתרן 243.1 מ״ג 729.2 מ״גחלבון 63.1 גרם 189.2 גרםסיבים תזונתיים 17.9 גרם 53.7 גרםשומן רווי 27.7 גרם 83.1 גרםכולסטרול 267.6 מ״ג 802.9 מ״גסידן 61.6 מ״ג 184.8 מ״גברזל 22.5 מ״ג 67.4 מ״גאשלגן 555.5 מ״ג 1666.4 מ״גאבץ 28.5 מ״ג 85.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 522 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה טורטייה בינוניתמזרח מערבשל מזרח ומערב
-
1 בצלקלוף וקצוץ דק
-
2 כפות שמן קנולה
-
1/2 ק"ג בשר בקר טחוןטרי
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
2 כפות רוטב סויהמזרח מערב
-
1 קורט פלפל שחור טחון
אופן הכנה
- מחממים קלות את הטורטיות, כדי שיתגמשו מעט- אפשר לחמם אותן מספר שניות במיקרוגל או על מחבת חמה.
- במחבת מטגנים את הבצל הקצוץ עד הזהבה, מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים אותו. בעזרת מזלג מפוררים את הבשר ומערבבים לאורך הטיגון, עד שהבשר מתבשל.
- מוסיפים את התבלינים ומערבבים עוד מספר דקות. מכבים את הגז.
- לוקחים טורטיה ומניחים במרכזה 3 כפות מתערובת הבשר.
- מקפלים את הצדדים של הטורטיה (כמו בתמונה) ומברישים את הקיפולים בביצה טרופה (נוצר מעיין כיס מרובע פתוח ממולא בבשר, כאשר הגבולות שלו מוברשים בביצה).
- מפזרים מעל הקיפולים המוברשים שומשום.
- מניחים את הטורטיות הממולאות על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
- אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך כ-10 דקות, עד שהטורטיות מזהיבות.
- מגישים לצד טחינה וירקות וטורפים בהנאה.
אופן הכנה
- מחממים קלות את הטורטיות, כדי שיתגמשו מעט- אפשר לחמם אותן מספר שניות במיקרוגל או על מחבת חמה.
- במחבת מטגנים את הבצל הקצוץ עד הזהבה, מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים אותו. בעזרת מזלג מפוררים את הבשר ומערבבים לאורך הטיגון, עד שהבשר מתבשל.
- מוסיפים את התבלינים ומערבבים עוד מספר דקות. מכבים את הגז.
- לוקחים טורטיה ומניחים במרכזה 3 כפות מתערובת הבשר.
- מקפלים את הצדדים של הטורטיה (כמו בתמונה) ומברישים את הקיפולים בביצה טרופה (נוצר מעיין כיס מרובע פתוח ממולא בבשר, כאשר הגבולות שלו מוברשים בביצה).
- מפזרים מעל הקיפולים המוברשים שומשום.
- מניחים את הטורטיות הממולאות על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
- אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך כ-10 דקות, עד שהטורטיות מזהיבות.
- מגישים לצד טחינה וירקות וטורפים בהנאה.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן