פוקאצ’ת שקשוקה משגעת – איך לא חשבו על זה קודם?

במקום לטבול את הלחם בשקשוקה - תאפו אותה עליו! מתכון משגע ומדליק להכנת פוקאצ'ה שקשוקה מעולה שכיף לטרוף בשבת בבוקר!
במקום לטבול את הלחם בשקשוקה - תאפו אותה עליו! מתכון משגע ומדליק להכנת פוקאצ'ה שקשוקה מעולה שכיף לטרוף בשבת בבוקר!
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
11 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    795
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 795.4 קק״ל 3181.8 קק״ל
    פחמימות 95.0 גרם 380.1 גרם
    סוכר 10.8 גרם 43.4 גרם
    שומן 33.9 גרם 135.5 גרם
    נתרן 1635.7 מ״ג 6542.6 מ״ג
    חלבון 26.8 גרם 107.3 גרם
    סיבים תזונתיים 4.4 גרם 17.5 גרם
    שומן רווי 8.0 גרם 32.1 גרם
    כולסטרול 316.5 מ״ג 1266.0 מ״ג
    סידן 66.0 מ״ג 264.0 מ״ג
    ברזל 3.1 מ״ג 12.3 מ״ג
    אשלגן 229.5 מ״ג 917.8 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 7.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    795
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 795.4 קק״ל 3181.8 קק״ל
    פחמימות 95.0 גרם 380.1 גרם
    סוכר 10.8 גרם 43.4 גרם
    שומן 33.9 גרם 135.5 גרם
    נתרן 1635.7 מ״ג 6542.6 מ״ג
    חלבון 26.8 גרם 107.3 גרם
    סיבים תזונתיים 4.4 גרם 17.5 גרם
    שומן רווי 8.0 גרם 32.1 גרם
    כולסטרול 316.5 מ״ג 1266.0 מ״ג
    סידן 66.0 מ״ג 264.0 מ״ג
    ברזל 3.1 מ״ג 12.3 מ״ג
    אשלגן 229.5 מ״ג 917.8 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 7.4 מ״ג
    סגור

אין שקשוקה בלי לחם שיספוג את כל הרוטב המעולה. והנה לכם רעיון מקורי מבית היוצר של רון יוחננוב – אפשר להכין את השקשוקה על הלחם! קבלו מתכון של פוקאצ’ה אוורירית עם רוטב עגבניות וביצים שאפשר לחתוך לריבועים ולאכול בתיאבון ובסטייל.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
11 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

רוטב שקשוקה

תוספות


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: מערבבים בקערת המיקסר את כל המרכיבים לבצק רך ומבריק. מכסים ומתפיחים במשך שעה או עד להכפלת הנפח.
  2. מחממים תנור ל-220 מעלות.
  3. מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה את כל המרכבים (אין צורך בבישול מוקדם).
  4. מקמחים את התבנית ומשטחים בה את הבצק. מורחים על הבצק את הרוטב, מפזרים את הגבינה ושוברים מעל את הביצים.
  5. אופים עד שהפוקצ’ות זהובות (הזהרו מאפיית יתר).

הערות

  • ניתן להוסיף לרוטב השקשוקה גם מעט צ'ילי חריף טרי קצוץ
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פוקאצ’ת שקשוקה משגעת – איך לא חשבו על זה קודם?

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    מלכה פריד

    טעיםםם

    Avatar
    מלכה פריד

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    מלכה פריד

    יצא טעים פיצוצים!! מי שלא מכין את המתכון הזה-פשוט פראייר!!!

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה, מלכה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות