החטיף החדש לקיץ – שוקופאי מדפי אורז

שוקופאי מדפי אורז? ברור! שוקופאי הוא אולי אחד החטיפים והקינוחים האהובים בישראל, ועכשיו קבלו אותו בגרסה קלילה להכנה וטעימה עם דפי אורז
שוקופאי מדפי אורז? ברור! שוקופאי הוא אולי אחד החטיפים והקינוחים האהובים בישראל, ועכשיו קבלו אותו בגרסה קלילה להכנה וטעימה עם דפי אורז
  • רובי מיכאל
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    635
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 634.7 קק״ל 2538.7 קק״ל
    פחמימות 31.9 גרם 127.5 גרם
    שומן 52.4 גרם 209.6 גרם
    נתרן 371.1 מ״ג 1484.3 מ״ג
    חלבון 6.8 גרם 27.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 4.0 גרם 16.1 גרם
    כולסטרול 63.3 מ״ג 253.2 מ״ג
    סידן 7.5 מ״ג 30.0 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
    אשלגן 18.9 מ״ג 75.6 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    635
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 634.7 קק״ל 2538.7 קק״ל
    פחמימות 31.9 גרם 127.5 גרם
    שומן 52.4 גרם 209.6 גרם
    נתרן 371.1 מ״ג 1484.3 מ״ג
    חלבון 6.8 גרם 27.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 4.0 גרם 16.1 גרם
    כולסטרול 63.3 מ״ג 253.2 מ״ג
    סידן 7.5 מ״ג 30.0 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
    אשלגן 18.9 מ״ג 75.6 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחי שוקולד
רובי מיכאל
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים במחבת קטנה שמן בגובה 1 ס״מ על אש בינונית-נמוכה.
  2. מרטיבים 2 דפי אורז ומניחים על משטח רטוב אחד על השני.
  3. יוצקים כף גדושה של ממרח שוקולד וסוגרים לפי הדוגמה בסרטון לצורת שוקופאי.
  4. שמים בקערה אחת את הביצה ובקערה נוספת את פירורי הפנקו.
  5. מעבירים את השוקופאי לצלחת עם הביצה לטבילה ומיד מעבירים לצלחת עם הפנקו.
  6. מכניסים את השוקופאי לשמן עד לקבלת צבע זהוב והופכים בזהירות.
  7. לאחר שהפכנו מתחילים להשקות את השוקופאי בשמן בעזרת כף (כיפוי) עד לקבלת צבע שחום משני הצדדים.
  8. מוכן! נותנים צינון של דקה ובתאבון.

    שוקופאי מדפי אורז
    שוקופאי מדפי אורז. צילום: רובי מיכאל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות