היישר מהקופסה: קציצות טונה מטוגנות קלות להכנה!
מה אפשר לעשות עם טונה מקופסת שימורים? קציצות טונה מטוגנות! קציצות שמכינים בכמה דקות ורוצים מהן עוד ועוד. מכניסים ללחמנייה עם רטבים וירקות ומקבלים ביס אגדי!
מה אפשר לעשות עם טונה מקופסת שימורים? קציצות טונה מטוגנות! קציצות שמכינים בכמה דקות ורוצים מהן עוד ועוד. מכניסים ללחמנייה עם רטבים וירקות ומקבלים ביס אגדי!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 150.1 קק״ל 1050.4 קק״לפחמימות 11.2 גרם 78.2 גרםשומן 21.2 גרם 148.5 גרםנתרן 396.3 מ״ג 2773.8 מ״גחלבון 23.0 גרם 160.8 גרםסיבים תזונתיים 8.4 גרם 58.5 גרםשומן רווי 14.5 גרם 101.4 גרםכולסטרול 118.7 מ״ג 830.6 מ״גסידן 272.8 מ״ג 1909.4 מ״גברזל 8.6 מ״ג 60.5 מ״גאשלגן 87.9 מ״ג 615.0 מ״גאבץ 9.3 מ״ג 65.0 מ״גסגור
-
מרכיבים20
-
הכנה 15 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות150
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 150.1 קק״ל 1050.4 קק״לפחמימות 11.2 גרם 78.2 גרםשומן 21.2 גרם 148.5 גרםנתרן 396.3 מ״ג 2773.8 מ״גחלבון 23.0 גרם 160.8 גרםסיבים תזונתיים 8.4 גרם 58.5 גרםשומן רווי 14.5 גרם 101.4 גרםכולסטרול 118.7 מ״ג 830.6 מ״גסידן 272.8 מ״ג 1909.4 מ״גברזל 8.6 מ״ג 60.5 מ״גאשלגן 87.9 מ״ג 615.0 מ״גאבץ 9.3 מ״ג 65.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 20 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 150 | כמות מנות 7 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 1/2 כפות שמן קנולה
-
1 בצלקצוץ
-
2 קופסאות שימורים טונה בשמןמסוננות
-
1 גביע קוטג’
-
3/4 כוס גבינה צהובה 22%מגורדת
-
2 ביצים L
-
1/2 כורכום
-
1/2 פפריקה מתוקה
-
לטיגון חצי עמוק
הגשה
-
חתוך לפרוסות
-
חתוכה לפרוסות
אופן הכנה
- מחממים שמן במחבת ומטגנים בה את הבצל עד להזהבה יפה.
- מוציאים את הבצל המטוגן ומעבירים לקערה בינונית. לא שוטפים בינתיים את המחבת.
- מוסיפים לקערה עם הבצל את הטונה, הקוטג’, הגבינה, הביצים, שיבולת השועל והתבלינים ומערבבים היטב לתערובת דביקה. טועמים ומתקנים את התיבול.
- מחממים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק.
- בעזרת ידיים רטובות קורצים קציצות בגודל בינוני ומטגנים משני הצדדים עד להשחמה יפה.
- מעבירים את הקציצות לצלחת מרופדת בסנו סושי - רב מגבת ג’מבו.
- שמים כמה קציצות בתוך לחמנייה חצויה לאורך מרוחה ברטבים ומוסיפים גם פרוסות ירקות.
- מכניסים כל לחמנייה לתוךסנו סושי - שקיות אוכל מנייר.
אופן הכנה
- מחממים שמן במחבת ומטגנים בה את הבצל עד להזהבה יפה.
- מוציאים את הבצל המטוגן ומעבירים לקערה בינונית. לא שוטפים בינתיים את המחבת.
- מוסיפים לקערה עם הבצל את הטונה, הקוטג’, הגבינה, הביצים, שיבולת השועל והתבלינים ומערבבים היטב לתערובת דביקה. טועמים ומתקנים את התיבול.
- מחממים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק.
- בעזרת ידיים רטובות קורצים קציצות בגודל בינוני ומטגנים משני הצדדים עד להשחמה יפה.
- מעבירים את הקציצות לצלחת מרופדת בסנו סושי - רב מגבת ג’מבו.
- שמים כמה קציצות בתוך לחמנייה חצויה לאורך מרוחה ברטבים ומוסיפים גם פרוסות ירקות.
- מכניסים כל לחמנייה לתוךסנו סושי - שקיות אוכל מנייר.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (11)
שימו לב: עדות המזרח לא מערבבים דגים וגבינות לאשכנזים – בתיאבון!
קציצות הדגים יצאו נהדר טעימים, מאוד נהניתי לזלול אותם הוספתי לקציצות מעט כוסברה ופטרוזיליה קצוצים לחדד את הטעם יצא פצצה שווה לנסות
נהדר, נילי!