הכי טעים שיש: ניוקי עם קרם ברוקולי
נמאס לכם לאכול את אותו הדבר כל הזמן? קבלו מתכון קליל ומהיר לניוקי בקרם ברוקולוי עם הבלנדר מוט של ברימאג שמשלב מספר פונקציות במכשיר אחד נח לשימוש
נמאס לכם לאכול את אותו הדבר כל הזמן? קבלו מתכון קליל ומהיר לניוקי בקרם ברוקולוי עם הבלנדר מוט של ברימאג שמשלב מספר פונקציות במכשיר אחד נח לשימוש
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2280.9 קק״ל 2280.9 קק״לפחמימות 187.7 גרם 187.7 גרםשומן 152.6 גרם 152.6 גרםנתרן 5020.6 מ״ג 5020.6 מ״גחלבון 31.7 גרם 31.7 גרםסיבים תזונתיים 11.6 גרם 11.6 גרםשומן רווי 83.8 גרם 83.8 גרםכולסטרול 381.8 מ״ג 381.8 מ״גסידן 190.9 מ״ג 190.9 מ״גברזל 0.4 מ״ג 0.4 מ״גאשלגן 335.6 מ״ג 335.6 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 0.6 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 7 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות2281
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2280.9 קק״ל 2280.9 קק״לפחמימות 187.7 גרם 187.7 גרםשומן 152.6 גרם 152.6 גרםנתרן 5020.6 מ״ג 5020.6 מ״גחלבון 31.7 גרם 31.7 גרםסיבים תזונתיים 11.6 גרם 11.6 גרםשומן רווי 83.8 גרם 83.8 גרםכולסטרול 381.8 מ״ג 381.8 מ״גסידן 190.9 מ״ג 190.9 מ״גברזל 0.4 מ״ג 0.4 מ״גאשלגן 335.6 מ״ג 335.6 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 0.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 7 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 2281 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה ניוקי מוכן
-
3 ליטר מים רותחים
-
1/2 כפית מלח דק
-
1 ליטר מים קריםעם כוס קרח
-
1 ראש ברוקולימפורק לפרחים
-
2 ליטר מים רותחים
-
1 קורט מלח דק
-
1 שן שום
-
25 גרם חמאה
-
1/2 בצל בינוניחתוך לקוביות
-
250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
1/2 כפית מלח דק
-
2 כפות שמן זית
-
20 גרם חמאה
-
3 כפות יין לבן יבש
-
1 קורט מלח דק
אופן הכנה
- מבשלים את הניוקי במים הרותחים 3-5 דק׳ (לאחר שהם צפים למעלה מחכים עוד דקה ואז מוציאים מהמים למי קרח). לאחר כמה דק מסננים את הניוקי ממי הקרח ומניחים בקערה בצד.
- בסיר בינוני חולטים את פרחי הברוקולי במים הרותחים והמלח כ- 7 דקות. מוציאים מהמים ומסננים.
- מאדים את הבצל במחבת גדולה עם החמאה. לאחר שהתרכך מוסיפים את השום. לאחר 3 דקות מוסיפים את השמנת המתוקה, הברוקולי החלוט והמלח. מעבירים לכלי עם שוליים גבוהים.
- טוחנים עם בלנדר המוט עם אביזר הממחה כ-3 דקות. מוסיפים את שמן הזית וממשיכים לטחון עם מוט הערבול עד שמגיעים למרקם חלק.
- מחממים את הניוקי במחבת עם החמאה, היין והמלח. מעבירים לצלחת הגשה ומוזגים מעל מקרם הברוקולי. מגישים מיד.
אופן הכנה
- מבשלים את הניוקי במים הרותחים 3-5 דק׳ (לאחר שהם צפים למעלה מחכים עוד דקה ואז מוציאים מהמים למי קרח). לאחר כמה דק מסננים את הניוקי ממי הקרח ומניחים בקערה בצד.
- בסיר בינוני חולטים את פרחי הברוקולי במים הרותחים והמלח כ- 7 דקות. מוציאים מהמים ומסננים.
- מאדים את הבצל במחבת גדולה עם החמאה. לאחר שהתרכך מוסיפים את השום. לאחר 3 דקות מוסיפים את השמנת המתוקה, הברוקולי החלוט והמלח. מעבירים לכלי עם שוליים גבוהים.
- טוחנים עם בלנדר המוט עם אביזר הממחה כ-3 דקות. מוסיפים את שמן הזית וממשיכים לטחון עם מוט הערבול עד שמגיעים למרקם חלק.
- מחממים את הניוקי במחבת עם החמאה, היין והמלח. מעבירים לצלחת הגשה ומוזגים מעל מקרם הברוקולי. מגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן