הכי מוגזמת שיש: עוגת וניל מסקרפונה של אופירה מור
אופירה מור באה לשמח אותכם עם העוגה המושלמת לימי הבידוד, קבלו מתכון לעוגת וניל מסקרפונה עשירה בטעמים, רכה ואוורירית כמו ענן
אופירה מור באה לשמח אותכם עם העוגה המושלמת לימי הבידוד, קבלו מתכון לעוגת וניל מסקרפונה עשירה בטעמים, רכה ואוורירית כמו ענן
- אופירה מור
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6027.3 קק״ל 6027.3 קק״לפחמימות 429.0 גרם 429.0 גרםשומן 425.5 גרם 425.5 גרםנתרן 4139.1 מ״ג 4139.1 מ״גחלבון 96.0 גרם 96.0 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 0.5 גרםשומן רווי 182.6 גרם 182.6 גרםכולסטרול 1506.2 מ״ג 1506.2 מ״גסידן 641.2 מ״ג 641.2 מ״גברזל 6.6 מ״ג 6.6 מ״גאשלגן 993.9 מ״ג 993.9 מ״גאבץ 5.6 מ״ג 5.6 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות6027
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6027.3 קק״ל 6027.3 קק״לפחמימות 429.0 גרם 429.0 גרםשומן 425.5 גרם 425.5 גרםנתרן 4139.1 מ״ג 4139.1 מ״גחלבון 96.0 גרם 96.0 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 0.5 גרםשומן רווי 182.6 גרם 182.6 גרםכולסטרול 1506.2 מ״ג 1506.2 מ״גסידן 641.2 מ״ג 641.2 מ״גברזל 6.6 מ״ג 6.6 מ״גאשלגן 993.9 מ״ג 993.9 מ״גאבץ 5.6 מ״ג 5.6 מ״גסגור
כדי להמתיק לכם את השהייה בבית הכנתי לכם מתכון של עוגה פשוטה וטעימה, הכי- מרשימה!
ומתאימה גם כעוגת יומולדת.
בימים כאלה, אין הרבה מה להגיד אז שמרו על עצמכם, שפויים אם אפשר…
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 6027 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בלילה
קרם מסקרפונה
-
250 מ"ל גבינת מסקרפונה(ניתן להחליף בגבינה 5%)
-
400 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
3 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
2 כפות אבקת סוכר
קישוט
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- מכינים את הבלילה: מקציפים במיקסר עם וו גיטרה את הביצים, הסוכר, השמן, תמצית הוניל, החלב, הקמח התופח והאינסטנט וניל לבלילה חלקה ואחידה.
- מוזגים את הבלילה על שתי תבניות אפייה מלבניות המרופדות בנייר אפייה ומשומנות היטב. יש לדאוג שהבלילה תתפרס על רוב התבנית.
- מכניסים לתנור ואופים 12 דקות.
- מכינים את קרם המסקרפונה: בקערת המיקסר מקציפים את גבינת המסקרפונה, השמנת המתוקה, האינסטנט וניל ואבקת הסוכר יחד עד שמתקבל קרם אחיד ויציב מאד.
- מוציאים את התבניות מהתנור ומקררים לטמפ’ החדר.
- קורצים בעזרת רינג או סכין את הצורה הרצויה (אם מגישים בכוס אז בקוטר של הכוס).
- מזלפים מעל מהקרם, מניחים עוד שכבה של הבצק ומזלפים מעל עוד שכבה של הקרם.
- חותכים פירות ומפזרים מעל.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- מכינים את הבלילה: מקציפים במיקסר עם וו גיטרה את הביצים, הסוכר, השמן, תמצית הוניל, החלב, הקמח התופח והאינסטנט וניל לבלילה חלקה ואחידה.
- מוזגים את הבלילה על שתי תבניות אפייה מלבניות המרופדות בנייר אפייה ומשומנות היטב. יש לדאוג שהבלילה תתפרס על רוב התבנית.
- מכניסים לתנור ואופים 12 דקות.
- מכינים את קרם המסקרפונה: בקערת המיקסר מקציפים את גבינת המסקרפונה, השמנת המתוקה, האינסטנט וניל ואבקת הסוכר יחד עד שמתקבל קרם אחיד ויציב מאד.
- מוציאים את התבניות מהתנור ומקררים לטמפ’ החדר.
- קורצים בעזרת רינג או סכין את הצורה הרצויה (אם מגישים בכוס אז בקוטר של הכוס).
- מזלפים מעל מהקרם, מניחים עוד שכבה של הבצק ומזלפים מעל עוד שכבה של הקרם.
- חותכים פירות ומפזרים מעל.
הערות
- אפשר לרדד את הבצק לתבנית קוטר 22 או למנות אישיות ואז יש לקרוץ את הבצק בגודל כוס ההגשה
הערות
- אפשר לרדד את הבצק לתבנית קוטר 22 או למנות אישיות ואז יש לקרוץ את הבצק בגודל כוס ההגשה
בשיתוף עם בוש
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (12)
אפשר להכין אותה גם עם גבינת שמנת רגילה?
כן בהחלט!
יש לי רק תבנית 24, זה בסדר?ואם כן זה יקח אותי הזמן בתונר
כן! נסי פחות חמש דקות אפייה