הכי קל, הכי מרענן: חיתוכיות לימון וגבינה ללא אפייה
מתכון מעולה של ספיר דהן לעוגת גבינה פירורים עם טוויט משמח בטעמי לימונית - אנחנו קוראים להן חיתוכיות לימון וגבינה והשוס - ללא אפייה!
מתכון מעולה של ספיר דהן לעוגת גבינה פירורים עם טוויט משמח בטעמי לימונית - אנחנו קוראים להן חיתוכיות לימון וגבינה והשוס - ללא אפייה!
- ספיר דהן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2571.9 קק״ל 2571.9 קק״לפחמימות 127.5 גרם 127.5 גרםשומן 194.2 גרם 194.2 גרםנתרן 442.6 מ״ג 442.6 מ״גחלבון 23.2 גרם 23.2 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.2 גרםשומן רווי 120.3 גרם 120.3 גרםכולסטרול 129.2 מ״ג 129.2 מ״גסידן 44.0 מ״ג 44.0 מ״גברזל 3.3 מ״ג 3.3 מ״גאשלגן 164.3 מ״ג 164.3 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 0.7 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל שעתיים ו-15 דק׳
-
קלוריות2572
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2571.9 קק״ל 2571.9 קק״לפחמימות 127.5 גרם 127.5 גרםשומן 194.2 גרם 194.2 גרםנתרן 442.6 מ״ג 442.6 מ״גחלבון 23.2 גרם 23.2 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.2 גרםשומן רווי 120.3 גרם 120.3 גרםכולסטרול 129.2 מ״ג 129.2 מ״גסידן 44.0 מ״ג 44.0 מ״גברזל 3.3 מ״ג 3.3 מ״גאשלגן 164.3 מ״ג 164.3 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 0.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-15 דק׳ | קלוריות 2572 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תחתית
-
150 גרם פתי בר וניל
-
60 גרם חמאהמומסת
קרם
-
225 גרם גבינת שמנת
-
45 גרם אבקת סוכר
-
15 מ"ל מיץ לימון
-
1/2 כפית קליפת לימון
-
150 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
15 גרם אבקת סוכר
אופן הכנה
- מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומניחים בצד.
- במעבד מזון עם להב פלדה, טוחנים את הביסקוויטים לאבקה ומערבבים יחד עם החמאה המומסת.
- משטחים את התערובת על התבנית, ומעבירים למקפיא.
- בקערה רחבה מניחים 45 גרם אבקת סוכר וגבינת שמנת, טורפים לבלילה חלקה.
- מוסיפים את מיץ הלימון וגרידת הלימון וטורפים.
- בקערת מיקסר עם בלון הקצפה מניחים 15 גרם אבקת סוכר ושמנת מתוקה, מקציפים כ-5 דק’ עד לקבלת קצפת יציבה.
- מעבירים בערך 3 כפות מהקצפת לצלחת ומניחים במקרר עד לקישוט.
- את הקצפת הנותרת מאחדים עם תערובת הגבינה.
- שופכים את התערובת על התחתית, ומקפיאים למשך שעתיים.
- לאחר ההקפאה חותכים לריבועים. מעבירים את הקצפת ששמרנו לשקית זילוף עם צנטר חלק ומזלפים.
- ניתן להוסיף מעל עוד קצת גרידת לימון.
בואו לעקוב אחרי ספיר ברשתות החברתיות ולהישאר מעודכנים במתכונים הכי שווים שלה!
בבלוג הטעים שלה או באינסטגרם של ספיר דהן!
אופן הכנה
- מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומניחים בצד.
- במעבד מזון עם להב פלדה, טוחנים את הביסקוויטים לאבקה ומערבבים יחד עם החמאה המומסת.
- משטחים את התערובת על התבנית, ומעבירים למקפיא.
- בקערה רחבה מניחים 45 גרם אבקת סוכר וגבינת שמנת, טורפים לבלילה חלקה.
- מוסיפים את מיץ הלימון וגרידת הלימון וטורפים.
- בקערת מיקסר עם בלון הקצפה מניחים 15 גרם אבקת סוכר ושמנת מתוקה, מקציפים כ-5 דק’ עד לקבלת קצפת יציבה.
- מעבירים בערך 3 כפות מהקצפת לצלחת ומניחים במקרר עד לקישוט.
- את הקצפת הנותרת מאחדים עם תערובת הגבינה.
- שופכים את התערובת על התחתית, ומקפיאים למשך שעתיים.
- לאחר ההקפאה חותכים לריבועים. מעבירים את הקצפת ששמרנו לשקית זילוף עם צנטר חלק ומזלפים.
- ניתן להוסיף מעל עוד קצת גרידת לימון.
בואו לעקוב אחרי ספיר ברשתות החברתיות ולהישאר מעודכנים במתכונים הכי שווים שלה!
בבלוג הטעים שלה או באינסטגרם של ספיר דהן!
הערות
- אפשר לוותר על הקישוט, ולהוסיף את כל הקצפת לתערובת הגבינה.
- את חיתוכיות הגבינה שומרים במקרר, אך ניתן גם להקפיא אותן ולאכול אותן קפואות.
הערות
- אפשר לוותר על הקישוט, ולהוסיף את כל הקצפת לתערובת הגבינה.
- את חיתוכיות הגבינה שומרים במקרר, אך ניתן גם להקפיא אותן ולאכול אותן קפואות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (11)
מתכון מצוין. שמה יותר לימון ויותר שמנת מתוקה. פשוט מעולה! תודה
הי מלה, שמחים שלמוע.