הכל בפיתה: עראייס לצד מטבל בזיליקום ושום
פיתה קראנצ'ית, בשר עסיסי וטעים, מטבל של בזיליקום ושום, מה עוד אפשר לבקש? עראייס קל ומהיר להכנה, עם מטבל משגע וקרמי, שיככב במנגל הבא שלכם
פיתה קראנצ'ית, בשר עסיסי וטעים, מטבל של בזיליקום ושום, מה עוד אפשר לבקש? עראייס קל ומהיר להכנה, עם מטבל משגע וקרמי, שיככב במנגל הבא שלכם
- ענת אלישע
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 85.3 קק״ל 1706.9 קק״לפחמימות 2.8 גרם 55.2 גרםסוכר 1.7 גרם 34.4 גרםשומן 4.4 גרם 87.1 גרםנתרן 341.8 מ״ג 6835.1 מ״גחלבון 7.8 גרם 156.9 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 7.4 גרםשומן רווי 1.6 גרם 32.4 גרםכולסטרול 27.3 מ״ג 546.0 מ״גסידן 16.6 מ״ג 331.6 מ״גברזל 1.2 מ״ג 24.3 מ״גאשלגן 136.9 מ״ג 2737.7 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 39.9 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות85
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 85.3 קק״ל 1706.9 קק״לפחמימות 2.8 גרם 55.2 גרםסוכר 1.7 גרם 34.4 גרםשומן 4.4 גרם 87.1 גרםנתרן 341.8 מ״ג 6835.1 מ״גחלבון 7.8 גרם 156.9 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 7.4 גרםשומן רווי 1.6 גרם 32.4 גרםכולסטרול 27.3 מ״ג 546.0 מ״גסידן 16.6 מ״ג 331.6 מ״גברזל 1.2 מ״ג 24.3 מ״גאשלגן 136.9 מ״ג 2737.7 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 39.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 85 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
עראייס
-
600 גרם בשר בקר טחוןרצוי עם 20% שומן
-
1 בצל גדולקצוץ
-
1 צרור פטרוזיליהקצוצה דק
-
3 כפות רוטב צ’ילי מתוק קנור
-
1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
-
1 כפית שטוחה מלח ים אטלנטיאו מלח רגיל, לפי הטעם
-
5 יחידות פיתותחצויות לשניים
אופן הכנה
- מכינים את הבשר: מניחים את כל מרכיבי הבשר ולשים היטב.
- ממלאים את חצאי הפיתות וחותכים לרבעים.
- מברישים מעט שמן זית משני הצדדים.
- מכינים את העראייס: משמנים קלות מחבת פסים/מנגל.
- מניחים את רבעי הפיתות וצורבים קודם את הצד עם הבשר ולאחר מכן את הפיתות.
- מכינים את המטבל: מניחים במעבד מזון קטן/מיכל בלנדר את הבזיליקום, השום המלח והמיונז ומעבדים עד למרקם חלק.
- מגישים לצד העראייס.
אופן הכנה
- מכינים את הבשר: מניחים את כל מרכיבי הבשר ולשים היטב.
- ממלאים את חצאי הפיתות וחותכים לרבעים.
- מברישים מעט שמן זית משני הצדדים.
- מכינים את העראייס: משמנים קלות מחבת פסים/מנגל.
- מניחים את רבעי הפיתות וצורבים קודם את הצד עם הבשר ולאחר מכן את הפיתות.
- מכינים את המטבל: מניחים במעבד מזון קטן/מיכל בלנדר את הבזיליקום, השום המלח והמיונז ומעבדים עד למרקם חלק.
- מגישים לצד העראייס.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן