הכריך הכי ישראלי והכי טעים שיש: כריך סביח
כריך סביח מכיל את כל הדברים שאנחנו אוהבים בכריך אחד. שלושה שלבים פשוטים וכמה דקות ויש לכם את הכריך שיגרום לכולם ללקק את האצבעות
כריך סביח מכיל את כל הדברים שאנחנו אוהבים בכריך אחד. שלושה שלבים פשוטים וכמה דקות ויש לכם את הכריך שיגרום לכולם ללקק את האצבעות
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 565.8 קק״ל 1131.6 קק״לפחמימות 78.1 גרם 156.2 גרםשומן 18.6 גרם 37.2 גרםנתרן 1299.5 מ״ג 2599.0 מ״גחלבון 25.5 גרם 51.0 גרםסיבים תזונתיים 7.6 גרם 15.2 גרםשומן רווי 0.7 גרם 1.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 38.9 מ״ג 77.7 מ״גברזל 1.8 מ״ג 3.7 מ״גאשלגן 768.1 מ״ג 1536.1 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 3.3 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות566
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 565.8 קק״ל 1131.6 קק״לפחמימות 78.1 גרם 156.2 גרםשומן 18.6 גרם 37.2 גרםנתרן 1299.5 מ״ג 2599.0 מ״גחלבון 25.5 גרם 51.0 גרםסיבים תזונתיים 7.6 גרם 15.2 גרםשומן רווי 0.7 גרם 1.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 38.9 מ״ג 77.7 מ״גברזל 1.8 מ״ג 3.7 מ״גאשלגן 768.1 מ״ג 1536.1 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 3.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 566 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חציל בינוניחתוך לפרוסות
-
2 כפות שמן קנולהלטיגון
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
-
1 מלפפון ירוק בינוני
-
1 עגבנייה בינונית
-
1 חופן כוסברה
-
2 ביצים קשות Lפרוסות לעיגולים
הגשה
-
2 ג’בטה – לחם איטלקי בינוניותחצויות לאורך
אופן הכנה
- מכינים את החצילים: מחממים שמן במחבת ומטגנים את החצילים עד שהם מזהיבים יפה. מתבלים ומעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
- מערבבים בקערה את המלפפון, העגבנייה והכוסברה.
- מרכיבים את הכריך: מורחים על תחתית הג’בטה טחינה ועמבה, מסדרים מעל את פרוסות החציל וביצה קשה, עורמים מעל כמות נדיבה של סלט קצוץ, ומזלפים עוד קצת טחינה ועמבה. סוגרים עם החלק העליון של הג’בטה, ומכניסים את הכריך לתוך סנו סושי - שקיות אוכל מנייר.
אופן הכנה
- מכינים את החצילים: מחממים שמן במחבת ומטגנים את החצילים עד שהם מזהיבים יפה. מתבלים ומעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
- מערבבים בקערה את המלפפון, העגבנייה והכוסברה.
- מרכיבים את הכריך: מורחים על תחתית הג’בטה טחינה ועמבה, מסדרים מעל את פרוסות החציל וביצה קשה, עורמים מעל כמות נדיבה של סלט קצוץ, ומזלפים עוד קצת טחינה ועמבה. סוגרים עם החלק העליון של הג’בטה, ומכניסים את הכריך לתוך סנו סושי - שקיות אוכל מנייר.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן