העוגיות המושלמות לקפה: עוגיות ביסקוטי פריכות
מתכון פשוט להכנה לעוגיות הפופולריות מהמטבח האיטלקי - ביסקוטי! עוגיות פריכות בטירוף בתוספת שקדים, פירות יבשים וגרידת תפוז. אין טוב מזה ליד הקפה
מתכון פשוט להכנה לעוגיות הפופולריות מהמטבח האיטלקי - ביסקוטי! עוגיות פריכות בטירוף בתוספת שקדים, פירות יבשים וגרידת תפוז. אין טוב מזה ליד הקפה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 379.0 קק״ל 7579.6 קק״לפחמימות 44.1 גרם 881.2 גרםשומן 17.7 גרם 353.3 גרםנתרן 107.4 מ״ג 2147.6 מ״גחלבון 10.4 גרם 208.2 גרםסיבים תזונתיים 3.7 גרם 73.9 גרםשומן רווי 3.2 גרם 64.6 גרםכולסטרול 88.6 מ״ג 1772.4 מ״גסידן 80.1 מ״ג 1601.3 מ״גברזל 1.4 מ״ג 28.5 מ״גאשלגן 216.6 מ״ג 4332.4 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 23.4 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-5 דק׳
-
קלוריות379
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 379.0 קק״ל 7579.6 קק״לפחמימות 44.1 גרם 881.2 גרםשומן 17.7 גרם 353.3 גרםנתרן 107.4 מ״ג 2147.6 מ״גחלבון 10.4 גרם 208.2 גרםסיבים תזונתיים 3.7 גרם 73.9 גרםשומן רווי 3.2 גרם 64.6 גרםכולסטרול 88.6 מ״ג 1772.4 מ״גסידן 80.1 מ״ג 1601.3 מ״גברזל 1.4 מ״ג 28.5 מ״גאשלגן 216.6 מ״ג 4332.4 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 23.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-5 דק׳ | קלוריות 379 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
100 גרם מחמאהרכה
-
400 גרם סוכר לבןשתי כוסות
-
6 ביצים L
-
1 כפית תמצית וניל
-
560 גרם קמח לבןארבע כוסות
-
2 כפיות אבקת אפייה
-
1/4 כפית מלח דק
-
3 כוסות שקדים טבעייםתערובת של שקדים, חמוציות ומשמשים מיובשים
-
1 תפוז בינוניגרידת הקליפה בלבד
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- מקציפים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את המחמאה והסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
- מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב. מוסיפים את תמצית הווניל ומערבבים.
- בקערה נפרדת מערבבים את הקמח עם אבקת אפייה ומלח לתערובת אחידה.
- מנפים את תערובת הקמח לקערת המיקסר ומערבבים בעדינות רק עד לקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים פנימה את תערובת השקדים והפירות היבשים וגרדת תפוז ומערבבים היטב לעיסה אחידה.
- בעזרת ידיים רטובות מחלקים את התערובת לשני חלקים, וכל חלק מעצבים לצורת כיכר על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים כ-30 דקות, או עד שהכיכר יציבה למגע. מצננים את הכיכרות על רשת.
- לאחר שהכיכרות התקררו חותכים בעזרת סכין משוננת לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ.
- מסדרים את הפרוסות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים ב-150 מעלות במשך 15 דקות, או עד שהעוגיות מתייבשות ומזהיבות.
- שומרים בצנצנת אטומה.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- מקציפים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את המחמאה והסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
- מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב. מוסיפים את תמצית הווניל ומערבבים.
- בקערה נפרדת מערבבים את הקמח עם אבקת אפייה ומלח לתערובת אחידה.
- מנפים את תערובת הקמח לקערת המיקסר ומערבבים בעדינות רק עד לקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים פנימה את תערובת השקדים והפירות היבשים וגרדת תפוז ומערבבים היטב לעיסה אחידה.
- בעזרת ידיים רטובות מחלקים את התערובת לשני חלקים, וכל חלק מעצבים לצורת כיכר על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים כ-30 דקות, או עד שהכיכר יציבה למגע. מצננים את הכיכרות על רשת.
- לאחר שהכיכרות התקררו חותכים בעזרת סכין משוננת לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ.
- מסדרים את הפרוסות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים ב-150 מעלות במשך 15 דקות, או עד שהעוגיות מתייבשות ומזהיבות.
- שומרים בצנצנת אטומה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן