הפרנץ’ טוסט המושחת והמושלם שאי פעם תטעמו!
יש לכם דודא לפרנץ' טוסט? אז אתם חייבים להכיר את המתכון הזה! הכי מספק את כל החשקים ובדיוק מה שרוצים לטעום כשאומרים "פרנץ' טוסט מושחת והכי טעים בעולם"
יש לכם דודא לפרנץ' טוסט? אז אתם חייבים להכיר את המתכון הזה! הכי מספק את כל החשקים ובדיוק מה שרוצים לטעום כשאומרים "פרנץ' טוסט מושחת והכי טעים בעולם"
- רום מילשטיין
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 869.7 קק״ל 2609.1 קק״לפחמימות 53.6 גרם 160.7 גרםשומן 43.9 גרם 131.6 גרםנתרן 153.9 מ״ג 461.6 מ״גחלבון 10.2 גרם 30.7 גרםסיבים תזונתיים 2.7 גרם 8.1 גרםשומן רווי 25.8 גרם 77.4 גרםכולסטרול 250.7 מ״ג 752.1 מ״גסידן 78.1 מ״ג 234.3 מ״גברזל 0.8 מ״ג 2.4 מ״גאשלגן 175.2 מ״ג 525.6 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 2.1 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות870
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 869.7 קק״ל 2609.1 קק״לפחמימות 53.6 גרם 160.7 גרםשומן 43.9 גרם 131.6 גרםנתרן 153.9 מ״ג 461.6 מ״גחלבון 10.2 גרם 30.7 גרםסיבים תזונתיים 2.7 גרם 8.1 גרםשומן רווי 25.8 גרם 77.4 גרםכולסטרול 250.7 מ״ג 752.1 מ״גסידן 78.1 מ״ג 234.3 מ״גברזל 0.8 מ״ג 2.4 מ״גאשלגן 175.2 מ״ג 525.6 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 2.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 870 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
לחם
הגשה
-
1 גביע שמנת חמוצה יטבתה 27%של פעם
-
1 שקית פירות יער קפואים
-
1/2 כוס סוכר לבן
-
1 קופסה אוכמניות טריות
-
1 כף אבקת סוכר
אופן הכנה
- חותכים חלה מאתמול לפרוסות עבות ושוות ומורידים את הקשה כך שיהיו לנו קוביות יפות ושמנמנות.
- בקערה טורפים את הביצה ומוסיפים את הרוויון, החלב, תמצית הוניל והסוכר עד לקבלת תערובת אחידה.
- מכניסים כל קוביית לחם בתורה אל הבלילה ונותנים לה לספוג קצת מתערובת הביצים. מוציאים ובעזרת הידיים מסירים את שאריות הבלילה מהצדדים.
- בצלחת שמים כוס אבקת סוכר ומניחים כל פרוסה בתורה בצלחת אבקת הסוכר ומצפים היטב מכל הצדדים - השלב הזה מאוד חשוב כי הוא יוצר שכבה קריספית מאין כמותה בטיגון.
- מחממים במחבת חמאה על להבה הנמוכה ביותר ומכניסים את קוביות הלחם לטיגון איטי, סבלנות זה משתלם, אנחנו רוצים לקבל תוצאה של קוביית לחם קריספית ועשויה מבפנים וזה דורש סבלנות.
- בינתיים מכינים את ריבת פירות היער שלנו (כמובן שניתן לקצר את התהליך ולהגיש עם ריבת פירות יער מוכנה מראש) - בסיר קטן שמים את תוכן שקית פירות היער הקפואים, מוסיפים 0.5 כוס סוכר ומבשלים על אש קטנה - ממש כמו שעושים ריבה. כשמוכנה - מורידים מהאש ומניחים בצד.
- לאחר שהקוביות שחומות ויפות מ-2 הצדדים מוציאים לצלחת, מפדרים במעט אבקת סוכר, מוסיפים בצד כף שמנת חמוצה וכף מריבת פירות היער שהכנו, מפזרים כמה אוכמניות טריות מעל ומגישים.
- אמא’לה! זה הכי טעים בעולם.
אופן הכנה
- חותכים חלה מאתמול לפרוסות עבות ושוות ומורידים את הקשה כך שיהיו לנו קוביות יפות ושמנמנות.
- בקערה טורפים את הביצה ומוסיפים את הרוויון, החלב, תמצית הוניל והסוכר עד לקבלת תערובת אחידה.
- מכניסים כל קוביית לחם בתורה אל הבלילה ונותנים לה לספוג קצת מתערובת הביצים. מוציאים ובעזרת הידיים מסירים את שאריות הבלילה מהצדדים.
- בצלחת שמים כוס אבקת סוכר ומניחים כל פרוסה בתורה בצלחת אבקת הסוכר ומצפים היטב מכל הצדדים - השלב הזה מאוד חשוב כי הוא יוצר שכבה קריספית מאין כמותה בטיגון.
- מחממים במחבת חמאה על להבה הנמוכה ביותר ומכניסים את קוביות הלחם לטיגון איטי, סבלנות זה משתלם, אנחנו רוצים לקבל תוצאה של קוביית לחם קריספית ועשויה מבפנים וזה דורש סבלנות.
- בינתיים מכינים את ריבת פירות היער שלנו (כמובן שניתן לקצר את התהליך ולהגיש עם ריבת פירות יער מוכנה מראש) - בסיר קטן שמים את תוכן שקית פירות היער הקפואים, מוסיפים 0.5 כוס סוכר ומבשלים על אש קטנה - ממש כמו שעושים ריבה. כשמוכנה - מורידים מהאש ומניחים בצד.
- לאחר שהקוביות שחומות ויפות מ-2 הצדדים מוציאים לצלחת, מפדרים במעט אבקת סוכר, מוסיפים בצד כף שמנת חמוצה וכף מריבת פירות היער שהכנו, מפזרים כמה אוכמניות טריות מעל ומגישים.
- אמא’לה! זה הכי טעים בעולם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן