וופל בלגי מתפוחי אדמה של רון יוחננוב
רון יוחננוב בשיחוק של הלייף: וופל בלגי תפוחי אדמה וגבינה מ-5 מרכיבים בלבד שמכינים בצ'יק! מתכון קל להכנה לוופל קריספי כתוספת מהממת לארוחה או כארוחת בוקר מפוארת וכשרה לפסח
רון יוחננוב בשיחוק של הלייף: וופל בלגי תפוחי אדמה וגבינה מ-5 מרכיבים בלבד שמכינים בצ'יק! מתכון קל להכנה לוופל קריספי כתוספת מהממת לארוחה או כארוחת בוקר מפוארת וכשרה לפסח
- רון יוחננוב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 166.8 קק״ל 834.2 קק״לפחמימות 57.8 גרם 288.9 גרםשומן 59.1 גרם 295.4 גרםנתרן 380.1 מ״ג 1900.6 מ״גחלבון 58.8 גרם 294.1 גרםסיבים תזונתיים 52.3 גרם 261.4 גרםשומן רווי 52.3 גרם 261.6 גרםכולסטרול 111.0 מ״ג 554.9 מ״גסידן 63.1 מ״ג 315.3 מ״גברזל 52.2 מ״ג 260.8 מ״גאשלגן 133.6 מ״ג 668.0 מ״גאבץ 52.1 מ״ג 260.4 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות167
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 166.8 קק״ל 834.2 קק״לפחמימות 57.8 גרם 288.9 גרםשומן 59.1 גרם 295.4 גרםנתרן 380.1 מ״ג 1900.6 מ״גחלבון 58.8 גרם 294.1 גרםסיבים תזונתיים 52.3 גרם 261.4 גרםשומן רווי 52.3 גרם 261.6 גרםכולסטרול 111.0 מ״ג 554.9 מ״גסידן 63.1 מ״ג 315.3 מ״גברזל 52.2 מ״ג 260.8 מ״גאשלגן 133.6 מ״ג 668.0 מ״גאבץ 52.1 מ״ג 260.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 167 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
קלופים ומגורדים
-
1 בצלמגורד
-
1 ביצה L
-
100 גרם גבינה צהובה 28%מגורדת
-
2 כפות קמח תפוחי אדמה
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
אופן הכנה
- מכניסים לקערה את תפוחי האדמה, הבצל, הביצה, הגבינה הצהובה, הקמח, המלח והפלפל השחור ומערבבים היטב לקבלת בלילה אחידה.
- מחממים מכשיר להכנת וופל בלגי, מניחים כ-2 כפות מהבלילה, סוגרים את המכשיר ואופים עד הזהבה.
אופן הכנה
- מכניסים לקערה את תפוחי האדמה, הבצל, הביצה, הגבינה הצהובה, הקמח, המלח והפלפל השחור ומערבבים היטב לקבלת בלילה אחידה.
- מחממים מכשיר להכנת וופל בלגי, מניחים כ-2 כפות מהבלילה, סוגרים את המכשיר ואופים עד הזהבה.
הערות
- אין שמן במתכון- זאת לא טעות.
הערות
- אין שמן במתכון- זאת לא טעות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן