ויטלו טונטו: פרוסות עגל ברוטב טונה וצלפים

מאיר אדוני והילה אלפרט מכינים ויטלו טונטו: מנה איטלקית של פרוסות דקיקות של בשר עגל בקרם טונה. מגישים עם צלפים מטוגנים וביצה
מאיר אדוני והילה אלפרט מכינים ויטלו טונטו: מנה איטלקית של פרוסות דקיקות של בשר עגל בקרם טונה. מגישים עם צלפים מטוגנים וביצה
  • מאיר אדוני
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    789
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 789.3 קק״ל 3157.1 קק״ל
    פחמימות 6.3 גרם 25.0 גרם
    שומן 70.1 גרם 280.5 גרם
    נתרן 534.0 מ״ג 2136.0 מ״ג
    חלבון 27.5 גרם 110.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 3.8 גרם
    שומן רווי 9.9 גרם 39.5 גרם
    כולסטרול 23.7 מ״ג 94.6 מ״ג
    סידן 25.1 מ״ג 100.4 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 2.9 מ״ג
    אשלגן 78.1 מ״ג 312.4 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    789
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 789.3 קק״ל 3157.1 קק״ל
    פחמימות 6.3 גרם 25.0 גרם
    שומן 70.1 גרם 280.5 גרם
    נתרן 534.0 מ״ג 2136.0 מ״ג
    חלבון 27.5 גרם 110.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 3.8 גרם
    שומן רווי 9.9 גרם 39.5 גרם
    כולסטרול 23.7 מ״ג 94.6 מ״ג
    סידן 25.1 מ״ג 100.4 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 2.9 מ״ג
    אשלגן 78.1 מ״ג 312.4 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
מאיר אדוני
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בשר

קרם טונה

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הבשר: מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. מתבלים את נתח הבשר, עוטפים בנייר אפייה ונייר כסף ומכניסים לתנור למשך 10 דקות עד 15 (לצלייה למידת מדיום רייר).
  3. מצננים ופורסים דק מאוד.
  4. מכינים קרם טונה: במעבד מזון טוחנים את המרכיבים לקרם חלק ושומרים בקירור להגשה.
  5. הגשה: מניחים את פרוסות הבשר הדקות על הצלחת (בדומה לקרפצ׳יו), מתבלים בשמן זית מלח פלפל. מזלפים את קרם הטונה ביד חופשית, מפזרים צלפים, השאלוט והבזיליקום. מניחים ביצה חצויה ומגישים מיד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ויטלו טונטו: פרוסות עגל ברוטב טונה וצלפים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    מיטל דרור

    מה כמות הבשר? כתוב בסעיף 6 שני סוגי צלפים אבל במתכון רשום רק אחד..

      Avatar
      מערכת Foody

      היי מיטל, תודה שהסבת את תשומת ליבנו. המתכון תוקן. 🙂

    Avatar
    כרמל

    מצחיקים אתם. במתכון חסר הפרודוקט העיקרי. איזה נתח, מה משקלו.

      Avatar
      מערכת Foody

      היי כרמל, תודה שהסבת את תשומת ליבנו. המתכון תוקן.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות