רקע ראש השנה

פבלובה כוורת דבורים מטריפה!

לא להאמין שהקינוח המרשים הזה הוא אחד הקלים להכנה, ועוד בהגשה אישית! פבלובה כוורת דבורים במילוי תפוחים וזילוף דבש
לא להאמין שהקינוח המרשים הזה הוא אחד הקלים להכנה, ועוד בהגשה אישית! פבלובה כוורת דבורים במילוי תפוחים וזילוף דבש
  • שירן מתתיהו
שמרו
כשר
16 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 4 שעות ו-40 דק׳
  • קלוריות
    250
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 250.2 קק״ל 2502.0 קק״ל
    פחמימות 30.2 גרם 302.0 גרם
    שומן 10.0 גרם 100.0 גרם
    נתרן 60.6 מ״ג 606.0 מ״ג
    חלבון 0.0 גרם 0.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 9.5 גרם 95.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.2 מ״ג 2.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    אשלגן 0.4 מ״ג 4.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 4 שעות ו-40 דק׳
  • קלוריות
    250
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 250.2 קק״ל 2502.0 קק״ל
    פחמימות 30.2 גרם 302.0 גרם
    שומן 10.0 גרם 100.0 גרם
    נתרן 60.6 מ״ג 606.0 מ״ג
    חלבון 0.0 גרם 0.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 9.5 גרם 95.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.2 מ״ג 2.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    אשלגן 0.4 מ״ג 4.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים אישיים
שירן מתתיהו
X

16 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קרם


אופן הכנה

  1. מקציפים את החלבונים בקערת המיקסר. כשמתחיל להיווצר קצף מוסיפים את הסוכר ואת אבקת הסוכר בהדרגה, וכן מוסיפים את מחית הוניל וצבע המאכל.
  2. מקציפים במהירות בינונית במשך כ-20 דקות (כן, הרבה זמן) עד לקבלת מרנג חזק ויציב מאוד.
  3. מעבירים את המרנג לשקית זילוף, גוזרים חור בעזרת מספריים (אפשר להשתמש בצנטר חלק) ומזלפים בתבנית בסיס ושוליים בתנועות מעגליות, לצורה של כוס.
  4. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 90 מעלות במשך 4 שעות עד לייבוש מלא. חשוב לשים לב - לא להוציא אותם לפני הזמן גם אם זה נראה מוכן לכאורה.

    פבלובה כוורת5
    מזלפים בתנועה מעגלית את הפבלובות

  5. ממלאים את הפבלובות במלית התפוחים.
  6. מקציפים את השמנת הצמחית והפודינג וניל עד קבלת קרם יציב.
  7. מזלפים את הקרם מעל הפבלובות בתנועות מעגליות.
  8. מקשטים בדבורים עשויות משוקולד או סוכריות. ניתן לזגג מעל עם טיפה דבש.
  9. שומרים במקרר עד ההגשה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פבלובה כוורת דבורים מטריפה!

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    אדר עוגות מיוחדות

    יאמייי

    Avatar
    אדר עוגות מיוחדות

    טעים מאוד

    Avatar
    אדר עוגות מיוחדות

    טעים ברמות

תגובות (7)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      תמצית וניל

    Avatar
    מעמי

    אפשר להשתמש במקום צבע מאכל בגל מאכל?

      Avatar
      מערכת Foody

      בוודאי, רצוי.

    Avatar
    אתי

    כמה זמן מראש אפשר להכין? ועדין לשמור על המרקם

    Avatar
    מערכת Foody

    היי אתי, את הפבלובה אפשר להכין כמה ימים לפני, את הקצפת הכי קרוב למועד ההגשה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות