חורף? אז בא לי להתכרבל עם שוקולטה חמה
אין אהבה כנה יותר מאהבה לאוכל, את זה כולנו יודעים. לפעמים אנחנו צריכים שמישהו יאהב אותנו בכנות ויחבק לנו את הלב חיבוק אמיץ וזה בדיוק הזמן להכין שוקולטה חמה!
אין אהבה כנה יותר מאהבה לאוכל, את זה כולנו יודעים. לפעמים אנחנו צריכים שמישהו יאהב אותנו בכנות ויחבק לנו את הלב חיבוק אמיץ וזה בדיוק הזמן להכין שוקולטה חמה!
- עדי קלינגהופר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1781.0 קק״ל 3561.9 קק״לפחמימות 109.9 גרם 219.7 גרםשומן 139.6 גרם 279.3 גרםנתרן 91.1 מ״ג 182.2 מ״גחלבון 19.8 גרם 39.7 גרםסיבים תזונתיים 10.1 גרם 20.2 גרםשומן רווי 86.6 גרם 173.2 גרםכולסטרול 16.0 מ״ג 32.0 מ״גסידן 235.4 מ״ג 470.7 מ״גברזל 8.7 מ״ג 17.4 מ״גאשלגן 976.9 מ״ג 1953.7 מ״גאבץ 4.2 מ״ג 8.4 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 5 דק׳כולל 12 דק׳
-
קלוריות1781
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1781.0 קק״ל 3561.9 קק״לפחמימות 109.9 גרם 219.7 גרםשומן 139.6 גרם 279.3 גרםנתרן 91.1 מ״ג 182.2 מ״גחלבון 19.8 גרם 39.7 גרםסיבים תזונתיים 10.1 גרם 20.2 גרםשומן רווי 86.6 גרם 173.2 גרםכולסטרול 16.0 מ״ג 32.0 מ״גסידן 235.4 מ״ג 470.7 מ״גברזל 8.7 מ״ג 17.4 מ״גאשלגן 976.9 מ״ג 1953.7 מ״גאבץ 4.2 מ״ג 8.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 12 דק׳ | קלוריות 1781 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
לשוקולטה
-
300 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
300 מ"ל חלב פושר
-
250 גרם שוקולד מריר
-
3 כפות קורנפלור
לקישוט
-
1 מיכל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
1 קרואסון חמאה גדול בינוני
-
1 כפית שוקולד מרירמגורד. אפשר גם שוקולד לבן או חלב
אופן הכנה
- מכניסים את השוקולד המריר לבלנדר וטוחנים היטב: מעבירים את הבלנדר למצב blend לאחר מכן מכוונים על low וטוחנים עד שהשוקולד הופך לאבקה. עוצרים את הפעילות של הבלנדר.
- לאחר מכן מוסיפים לבלנדר שמנת מתוקה, חלב וקורנפלור. סוגרים את הבלנדר ומפעילים אותו על מצב cook לאחר מכן מעבירים למצב medium. עכשיו הבלנדר מתחיל להתחמם וליצור את השוקולטה (אורך הבישול כ- 8 דקות).
- במשך כל 2 דקות לוחצים על הכפתור pulse כדי לוודא שכל החומרים מתערבבים.
- חותכים קרואסון חמאה לפרוסות או קוביות ומכניסים לאפייה קצרה של 4 דק’ על חום של 180 מעלות עד שהופך לקריספי.
- אחרי 8 דקות, כשהשוקולטה כבר חמה, מעבירים אותה דרך מסננת צפופה לקערת הגשה.
- מקציפים שמנת מתוקה עד לקבלת קצפת יציבה, מוסיפים מעט קצפת מעל קערת השוקולטה ואת חתיכות הקרואסון האפוי.
אופן הכנה
- מכניסים את השוקולד המריר לבלנדר וטוחנים היטב: מעבירים את הבלנדר למצב blend לאחר מכן מכוונים על low וטוחנים עד שהשוקולד הופך לאבקה. עוצרים את הפעילות של הבלנדר.
- לאחר מכן מוסיפים לבלנדר שמנת מתוקה, חלב וקורנפלור. סוגרים את הבלנדר ומפעילים אותו על מצב cook לאחר מכן מעבירים למצב medium. עכשיו הבלנדר מתחיל להתחמם וליצור את השוקולטה (אורך הבישול כ- 8 דקות).
- במשך כל 2 דקות לוחצים על הכפתור pulse כדי לוודא שכל החומרים מתערבבים.
- חותכים קרואסון חמאה לפרוסות או קוביות ומכניסים לאפייה קצרה של 4 דק’ על חום של 180 מעלות עד שהופך לקריספי.
- אחרי 8 דקות, כשהשוקולטה כבר חמה, מעבירים אותה דרך מסננת צפופה לקערת הגשה.
- מקציפים שמנת מתוקה עד לקבלת קצפת יציבה, מוסיפים מעט קצפת מעל קערת השוקולטה ואת חתיכות הקרואסון האפוי.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
היי בוקר טוב- לגבי בבלנדר. איך מביאים אם כל הטוב הזה לביצוע בלעדיו( לנטולי בלנדר חם קר)???
היי, אפשר להביא את השמנת לרתיחה, את השוקולד להניח בקערה, למזוג את השמנת על השוקולד. בזמן שהשמנת החמה ממיסה את השוקולד לערבב בקערית נפרדת את הקורנפלור עם החלב היטב עד שכל הקורנפלור נמס ואין גושים ולהוסיף לתערובת השוקולד. בהצלחה!
זה מטורף!!!! 1300 קלוריות למנה וכמות שומן שתסתום את כל העורקים. שומר נפשו ירחקקקקקק
היי לאה,
המשקה הזה הוא ממש לא חובה. הוא רק למי שרוצה.