חזה עוף ברוטב קארי צהוב, קרם קוקוס וירקות

בת חן דיאמנט, אלופת המטבח האסייתי (ולא רק) מכינה לכם ארוחת צהריים ב-20 דקות - חזה עוף ברוטב קארי צהוב עם קרם קוקוס קטיפתי וירקות קראנצ'יים
בת חן דיאמנט, אלופת המטבח האסייתי (ולא רק) מכינה לכם ארוחת צהריים ב-20 דקות - חזה עוף ברוטב קארי צהוב עם קרם קוקוס קטיפתי וירקות קראנצ'יים
  • בת חן דיאמנט
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    460
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 459.7 קק״ל 2758.0 קק״ל
    פחמימות 10.9 גרם 65.7 גרם
    שומן 24.0 גרם 143.8 גרם
    נתרן 623.2 מ״ג 3739.2 מ״ג
    חלבון 46.9 גרם 281.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.0 גרם
    שומן רווי 15.3 גרם 91.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 23.4 מ״ג 140.3 מ״ג
    ברזל 2.6 מ״ג 15.5 מ״ג
    אשלגן 209.3 מ״ג 1255.9 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    460
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 459.7 קק״ל 2758.0 קק״ל
    פחמימות 10.9 גרם 65.7 גרם
    שומן 24.0 גרם 143.8 גרם
    נתרן 623.2 מ״ג 3739.2 מ״ג
    חלבון 46.9 גרם 281.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.0 גרם
    שומן רווי 15.3 גרם 91.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 23.4 מ״ג 140.3 מ״ג
    ברזל 2.6 מ״ג 15.5 מ״ג
    אשלגן 209.3 מ״ג 1255.9 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
בת חן דיאמנט
X

5 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

חזה עוף

רוטב


אופן הכנה

  1. מתבלים את חזות העוף משני הצדדים בשמן זית, מלח ופלפל לבן.
  2. מחממים מחבת, מוסיפים מעט שמן זית וצורבים את חזות העוף עד להשחמה טובה משני הצדדים, מנמיכים את הלהבה וממשיכים לצרוב כשבע דקות עד שהעוף מוכן, מוציאים את העוף לצלוחית.
  3. קוצצים דק את השום והג’ינג’ר. אפשר לכתוש את השום באמצעות כותש השום המושלם הזה.
  4. מפרקים את הברוקולי לתפרחות קטנות.
  5. מחממים שוב את המחבת שבה צלינו את העוף ומוסיפים שמן, מחית קארי, שום וג’ינג’ר ומטגנים כ-2-3 דקות עד שהטעמים נפתחים ומתחילים להריח את הקארי (השום והג’ינג’ר לא נחרכים).
  6. מוסיפים קרם קוקוס ומבשלים כדקה עד אשר נוצרות בועות קטנות, מוסיפים מים, סויה, רוטב דגים וסוכר ומבשלים כ-2 דקות.
  7. מוסיפים את חזות העוף הצרובים, ברוקולי ושעועית (טריים, זו לא טעות) ומבשלים עוד 2-3 דקות.
  8. מעטרים בטבעות צ’ילי חריף (אם רוצים) ומגישים עם קערת אורז לבן וחם ליד.

 

הפקה מסחרית עבור חברת מזרח מערב
מתכון וצילום: בת חן דיאמנט


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חזה עוף ברוטב קארי צהוב, קרם קוקוס וירקות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    אנה

    לא אוכלים דגים, יש אופציה במקום הרוטב דגים? חייב להשתמש בו?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר לוותר

    Avatar
    Eldad Elkoby

    4 ס”מ שורש ג’ינג’ר ??? יש טעות במתכון זה היה נשמע לי מזור וסמתי אולי ס”מ אחד וגןם זה יצא חריף אז 4 ???

      Avatar
      מערכת Foody

      שורש ג’ינג’ר טרי בתבשיל איננו מוסיף חריפות. ייתכן והחריפות היא מפלפל הצ’ילי. בכל מקרה כמובן שאם לא אוהבים ג’ינג’ר אפשר להוסיף פחות כפי שעשית. העיקר שיצא טעים (:

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות