-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 45.3 קק״ל 905.8 קק״לפחמימות 4.6 גרם 92.6 גרםשומן 2.4 גרם 47.3 גרםנתרן 15.3 מ״ג 305.5 מ״גחלבון 1.3 גרם 26.9 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 20.6 גרםשומן רווי 0.8 גרם 15.6 גרםכולסטרול 0.4 מ״ג 7.8 מ״גסידן 15.5 מ״ג 310.6 מ״גברזל 0.3 מ״ג 6.9 מ״גאשלגן 72.7 מ״ג 1454.3 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 4.1 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 5 דק׳כולל שעתיים ו-5 דק׳
-
קלוריות45
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 45.3 קק״ל 905.8 קק״לפחמימות 4.6 גרם 92.6 גרםשומן 2.4 גרם 47.3 גרםנתרן 15.3 מ״ג 305.5 מ״גחלבון 1.3 גרם 26.9 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 20.6 גרםשומן רווי 0.8 גרם 15.6 גרםכולסטרול 0.4 מ״ג 7.8 מ״גסידן 15.5 מ״ג 310.6 מ״גברזל 0.3 מ״ג 6.9 מ״גאשלגן 72.7 מ״ג 1454.3 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 4.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-5 דק׳ | קלוריות 45 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 בננות בינוניות
-
1/2גביע או 100 גרם יוגורט 3%
-
2 כפות זרעי צ’יה
-
50 גרם שוקולד מרירמומס
-
50 גרם חמאת בוטנים חלקה
אופן הכנה
- חותכים את הבננות לעיגולים ומסדרים על מגש מרופד בנייר אפייה טבעי סנו סושי, מעל מניחים שכבה נוספת של נייר אפייה ומועכים קלות את פרוסות הבננה עם תחתית של כוס.
- בעזרת כפית מניחים תלולית יוגורט מעל כל פרוסת בננה.
- מפזרים מעל מעט זרעי צ’יה ומזלפים עם כפית או שקית זילוף, שוקולד מריר וחמאת בוטנים.
- מעבירים להקפאה לפחות לשעתיים או עד שקפוא לחלוטין ומנשנשים.
אופן הכנה
- חותכים את הבננות לעיגולים ומסדרים על מגש מרופד בנייר אפייה טבעי סנו סושי, מעל מניחים שכבה נוספת של נייר אפייה ומועכים קלות את פרוסות הבננה עם תחתית של כוס.
- בעזרת כפית מניחים תלולית יוגורט מעל כל פרוסת בננה.
- מפזרים מעל מעט זרעי צ’יה ומזלפים עם כפית או שקית זילוף, שוקולד מריר וחמאת בוטנים.
- מעבירים להקפאה לפחות לשעתיים או עד שקפוא לחלוטין ומנשנשים.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן