חטיף שוקולד קיצי עם פצפוצי אורז
חטיף שוקולד קיצי עם פצפוצי אורז כי איזה כיף שיש נשנוש מתוק וטעים במקפיא שאפשר לאכול אותו מתי שרוצים והוא נשמר מלא זמן. תהנו ממתכון קל וטעים!
חטיף שוקולד קיצי עם פצפוצי אורז כי איזה כיף שיש נשנוש מתוק וטעים במקפיא שאפשר לאכול אותו מתי שרוצים והוא נשמר מלא זמן. תהנו ממתכון קל וטעים!
- חיה טבואדה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3418.2 קק״ל 3418.2 קק״לפחמימות 576.1 גרם 576.1 גרםשומן 119.5 גרם 119.5 גרםנתרן 326.2 מ״ג 326.2 מ״גחלבון 19.7 גרם 19.7 גרםסיבים תזונתיים 14.4 גרם 14.4 גרםשומן רווי 71.2 גרם 71.2 גרםכולסטרול 136.3 מ״ג 136.3 מ״גסידן 57.8 מ״ג 57.8 מ״גברזל 1.0 מ״ג 1.0 מ״גאשלגן 215.3 מ״ג 215.3 מ״גאבץ 6.0 מ״ג 6.0 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות3418
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3418.2 קק״ל 3418.2 קק״לפחמימות 576.1 גרם 576.1 גרםשומן 119.5 גרם 119.5 גרםנתרן 326.2 מ״ג 326.2 מ״גחלבון 19.7 גרם 19.7 גרםסיבים תזונתיים 14.4 גרם 14.4 גרםשומן רווי 71.2 גרם 71.2 גרםכולסטרול 136.3 מ״ג 136.3 מ״גסידן 57.8 מ״ג 57.8 מ״גברזל 1.0 מ״ג 1.0 מ״גאשלגן 215.3 מ״ג 215.3 מ״גאבץ 6.0 מ״ג 6.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 4 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 3418 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 כוסות פצפוצי אורז
-
1 כוס דבש טבעי
-
25 גרם חמאה
-
250 גרם שוקולד חלב
אופן הכנה
- ממסים בסיר את החמאה עם הדבש עד רתיחה קלה ומכבים את האש.
- מחברים בין הנוזל שהמסנו לפצפוצי האורז ומערבבים.
- מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשטחים את תערובת פצפוצי האורז בתחתית. מעבירים את התבנית למקפיא למנוחה של חצי שעה.
- ממיסים שוקולד בבן מארי או בפולסים במיקרוגל. מוציאים את התבנית מהקפאה ומוזגים מעל את השוקולד המומס. מקפיאים שוב לחצי שעה או עד שהשוקולד מתקרר.
- חותכים לריבועים ומגישים מיד. מאחסנים במקפיא.
אופן הכנה
- ממסים בסיר את החמאה עם הדבש עד רתיחה קלה ומכבים את האש.
- מחברים בין הנוזל שהמסנו לפצפוצי האורז ומערבבים.
- מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשטחים את תערובת פצפוצי האורז בתחתית. מעבירים את התבנית למקפיא למנוחה של חצי שעה.
- ממיסים שוקולד בבן מארי או בפולסים במיקרוגל. מוציאים את התבנית מהקפאה ומוזגים מעל את השוקולד המומס. מקפיאים שוב לחצי שעה או עד שהשוקולד מתקרר.
- חותכים לריבועים ומגישים מיד. מאחסנים במקפיא.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
זה אמיתי שזה 3400 קלוריות???????????????
היי שושי, זוהי כמות הקלוריות לכל התבנית (20*20), כך שאת הקלוריות הללו יש לחלק למספר הריבועים שחתכת (באופן שווה)