-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5100.8 קק״ל 5100.8 קק״לפחמימות 461.4 גרם 461.4 גרםשומן 337.9 גרם 337.9 גרםנתרן 247.0 מ״ג 247.0 מ״גחלבון 59.6 גרם 59.6 גרםסיבים תזונתיים 39.2 גרם 39.2 גרםשומן רווי 161.0 גרם 161.0 גרםכולסטרול 368.3 מ״ג 368.3 מ״גסידן 1100.9 מ״ג 1100.9 מ״גברזל 33.5 מ״ג 33.5 מ״גאשלגן 3379.6 מ״ג 3379.6 מ״גאבץ 13.6 מ״ג 13.6 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל 4 שעות
-
קלוריות5101
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5100.8 קק״ל 5100.8 קק״לפחמימות 461.4 גרם 461.4 גרםשומן 337.9 גרם 337.9 גרםנתרן 247.0 מ״ג 247.0 מ״גחלבון 59.6 גרם 59.6 גרםסיבים תזונתיים 39.2 גרם 39.2 גרםשומן רווי 161.0 גרם 161.0 גרםכולסטרול 368.3 מ״ג 368.3 מ״גסידן 1100.9 מ״ג 1100.9 מ״גברזל 33.5 מ״ג 33.5 מ״גאשלגן 3379.6 מ״ג 3379.6 מ״גאבץ 13.6 מ״ג 13.6 מ״גסגור
אם אין זמן לפאי, עוגה מושקעת או קינוח מסובך לט”ו בשבט – מכינים חיתוכיות שוקולד עם נוטלה, חמוציות ואגוזים. קינוח מהיר וטעים (כן צריך קצת זמן במקפיא) שכל המשפחה, כולל הילדים, ישמחו לאכול.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 4 שעות | קלוריות 5101 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
30 גרם חמאה
-
70 גרם שוקולד מריר
-
1 כוס נוטלה
-
1/2 כוס אגוזי מלךקצוצים
-
1/2 כוס חמוציות מיובשות
-
1/2 כוס שקדים פרוסים
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
250 גרם שוקולד מריר
אופן הכנה
- מרתיחים סיר מים ושמים מעליו קערה עם חמאה ו-70 גרם שוקולד מריר.
- ברגע שנמס, מוסיפים את הנוטלה ומערבבים.
- מוסיפים את האגוזים, השקדים והחמוציות ומערבבים. מסדרים בשכבה אחידה בתבנית אינגליש קייק ומקררים במקפיא כחצי שעה.
- מחממים את השמנת בסיר קטן, מכבים את האש ומוסיפים את 250 גרם השוקולד המריר. מערבבים עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
- מוזגים לתבנית מעל לשכבת השוקולד ומחזירים למקפיא לכמה שעות.
- מוציאים מהתבנית וחותכים לקוביות.
אופן הכנה
- מרתיחים סיר מים ושמים מעליו קערה עם חמאה ו-70 גרם שוקולד מריר.
- ברגע שנמס, מוסיפים את הנוטלה ומערבבים.
- מוסיפים את האגוזים, השקדים והחמוציות ומערבבים. מסדרים בשכבה אחידה בתבנית אינגליש קייק ומקררים במקפיא כחצי שעה.
- מחממים את השמנת בסיר קטן, מכבים את האש ומוסיפים את 250 גרם השוקולד המריר. מערבבים עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
- מוזגים לתבנית מעל לשכבת השוקולד ומחזירים למקפיא לכמה שעות.
- מוציאים מהתבנית וחותכים לקוביות.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן