-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 150.1 קק״ל 1501.4 קק״לפחמימות 15.4 גרם 153.5 גרםשומן 11.6 גרם 115.8 גרםנתרן 335.1 מ״ג 3351.5 מ״גחלבון 3.9 גרם 39.4 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.8 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 3.3 מ״ג 32.7 מ״גברזל 0.1 מ״ג 1.5 מ״גאשלגן 43.1 מ״ג 430.7 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.9 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 8 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות150
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 150.1 קק״ל 1501.4 קק״לפחמימות 15.4 גרם 153.5 גרםשומן 11.6 גרם 115.8 גרםנתרן 335.1 מ״ג 3351.5 מ״גחלבון 3.9 גרם 39.4 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.8 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 3.3 מ״ג 32.7 מ״גברזל 0.1 מ״ג 1.5 מ״גאשלגן 43.1 מ״ג 430.7 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.9 מ״גסגור
עוד פתרון מעולה לארוחת ערב שכבר עייפנו מלהמציא כל פעם מחדש. קבלו מתכון קל כל כך, שיתחיל לככב אצלכם במטבח באופן קבוע. קיפודי טופו עסיסיים שמשרים במרינדה מצוינת בניחוחות וטעמים של צ’ילי מתוק ועל האש.
עלות ארוחה זו עד 50 שקלים – העלות חושבה בהתאם ל-4 סועדים.
מרכיבים 5 | זמן הכנה 8 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 150 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
טופו
-
5 חבילות טופו משי נוקשה
מרינדה
-
15 כפות סדרת ‘על האש’ מרינדה לגריל
-
12 כפות רוטב צ’ילי מתוק קנור
-
9 כפות רוטב סויה
הגשה
-
חופן בצל ירוקקצוץ, או עירית קצוצה או שומשום
אופן הכנה
- חותכים את קוביות הטופו באמצע ומניחים את החתיכות שהתקבלו על שתי שכבות נייר סופג או מגבת מטבח נקייה. מניחים מעל עוד מגבת או נייר סופג ולוחצים כדי לייבש כמה שיותר את הטופו.
- חורצים את הטופו לשתי וערב עד חצי הגובה (לא עד הסוף) כדי שהמרינדה תחלחל עד הסוף.
- מערבבים היטב בקערה את כל מרכיבי המרינדה.
- מניחים את הטופו בתבנית מרופדת בנייר אפיה ויוצקים מעל את המרינדה. משאירים בחוץ בזמן שהתנור מתחם.
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- ברישים את הטופו שוב במרינדה ואופים 40 דקות להשחמה יפה.
- מפזרים בצל ירוק, עירית או שומשום ומגישים.
*** בעמוד זה מופיע מתכון ללא גלוטן. חברת מדיפוד אינה אחראית על המוצרים בהם יעשה שימוש במסגרת הכנת המתכון ואם יכלול גלוטן. על המשתמש לבדוק היטב את רשימת המרכיבים במוצרים אותם הוא רוכש על מנת שלא יכללו חומרים המכילים גלוטן.
אופן הכנה
- חותכים את קוביות הטופו באמצע ומניחים את החתיכות שהתקבלו על שתי שכבות נייר סופג או מגבת מטבח נקייה. מניחים מעל עוד מגבת או נייר סופג ולוחצים כדי לייבש כמה שיותר את הטופו.
- חורצים את הטופו לשתי וערב עד חצי הגובה (לא עד הסוף) כדי שהמרינדה תחלחל עד הסוף.
- מערבבים היטב בקערה את כל מרכיבי המרינדה.
- מניחים את הטופו בתבנית מרופדת בנייר אפיה ויוצקים מעל את המרינדה. משאירים בחוץ בזמן שהתנור מתחם.
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- ברישים את הטופו שוב במרינדה ואופים 40 דקות להשחמה יפה.
- מפזרים בצל ירוק, עירית או שומשום ומגישים.
*** בעמוד זה מופיע מתכון ללא גלוטן. חברת מדיפוד אינה אחראית על המוצרים בהם יעשה שימוש במסגרת הכנת המתכון ואם יכלול גלוטן. על המשתמש לבדוק היטב את רשימת המרכיבים במוצרים אותם הוא רוכש על מנת שלא יכללו חומרים המכילים גלוטן.