סלט תפוחי אדמה רכים ברוטב פסטו בזיליקום-כוסברה
לקחנו את הפסטו ושידכנו לפחמימה הכי טעימה שיש! מתכון מושלם להכנת סלט תפוחי אדמה ברוטב פסטו עשיר וירוק עם צנוברים קלויים
לקחנו את הפסטו ושידכנו לפחמימה הכי טעימה שיש! מתכון מושלם להכנת סלט תפוחי אדמה ברוטב פסטו עשיר וירוק עם צנוברים קלויים
- רחלי קרוט
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 343.3 קק״ל 3432.8 קק״לפחמימות 27.7 גרם 276.5 גרםשומן 23.9 גרם 238.9 גרםנתרן 622.6 מ״ג 6226.4 מ״גחלבון 5.6 גרם 56.3 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 10.2 גרםשומן רווי 3.2 גרם 31.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 52.7 מ״ג 527.0 מ״גברזל 1.6 מ״ג 16.3 מ״גאשלגן 169.1 מ״ג 1691.1 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 10.7 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-20 דק׳
-
קלוריות343
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 343.3 קק״ל 3432.8 קק״לפחמימות 27.7 גרם 276.5 גרםשומן 23.9 גרם 238.9 גרםנתרן 622.6 מ״ג 6226.4 מ״גחלבון 5.6 גרם 56.3 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 10.2 גרםשומן רווי 3.2 גרם 31.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 52.7 מ״ג 527.0 מ״גברזל 1.6 מ״ג 16.3 מ״גאשלגן 169.1 מ״ג 1691.1 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 10.7 מ״גסגור
איך אומרים היום? רק לגזור ולשמור! זה סלט שהולך להיכנס לרפרטואר הסלטים שלכם ללא כל ספק. סלט תפוחי אדמה מתפוחי בייבי גורמה נהדרים וטעימים במיוחד ורוטב פסטו משגע עמוס בבזיליקום, שום, כוסברה ושמן זית.
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-20 דק׳ | קלוריות 343 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
תפוחי אדמה
-
16 יחידות תפוחי אדמה בייבי גורמה
רוטב פסטו
-
2 צרורות בזיליקוםרק העלים
-
1 צרור כוסברה
-
1 צרור עירית
-
2/3 כוס שמן זית קלאסי
-
2 כפיות מלח דק
-
1 כפית פלפל שחור גרוס
-
4 שיני שום
הגשה
-
1 כוס צנוברים קלויים
אופן הכנה
- מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם רכים. קולפים ומצננים.
- טוחנים במעבד מזון את כל מרכיבי הרוטב, טועמים ומתקנים טעמים אם יש צורך בכך.
- יוצקים את הרוטב על תפוחי האדמה, מערבבים ומפזרים מעל את הצנוברים.
אופן הכנה
- מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם רכים. קולפים ומצננים.
- טוחנים במעבד מזון את כל מרכיבי הרוטב, טועמים ומתקנים טעמים אם יש צורך בכך.
- יוצקים את הרוטב על תפוחי האדמה, מערבבים ומפזרים מעל את הצנוברים.
בשיתוף עם יד מרדכי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן