חמש דקות עבודה: גלידה ביתית על בסיס שמנת
גלידה ביתית על בסיס שמנת מתוקה עם סירופ מייפל. רק להקציף במיקסר, להעביר לתבנית ולזלף מייפל ויש לכם קינוח מרשים וקל להכנה
גלידה ביתית על בסיס שמנת מתוקה עם סירופ מייפל. רק להקציף במיקסר, להעביר לתבנית ולזלף מייפל ויש לכם קינוח מרשים וקל להכנה
- שלומית שרבי
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 954.2 קק״ל 954.2 קק״לפחמימות 18.8 גרם 18.8 גרםשומן 95.0 גרם 95.0 גרםנתרן 1.4 מ״ג 1.4 מ״גחלבון 6.0 גרם 6.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 57.5 גרם 57.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 10.1 מ״ג 10.1 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.2 מ״גאשלגן 30.6 מ״ג 30.6 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 0.6 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 5 דק׳כולל 6 שעות
-
קלוריות954
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 954.2 קק״ל 954.2 קק״לפחמימות 18.8 גרם 18.8 גרםשומן 95.0 גרם 95.0 גרםנתרן 1.4 מ״ג 1.4 מ״גחלבון 6.0 גרם 6.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 57.5 גרם 57.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 10.1 מ״ג 10.1 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.2 מ״גאשלגן 30.6 מ״ג 30.6 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 0.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 6 שעות | קלוריות 954 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
1 מיכל חלב מרוכז
-
1 כף סירופ מייפל
אופן הכנה
- מקציפים שמנת מתוקה במיקסר על מהירות בינונית במשך כ-5 דקות.
- מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים עוד דקה.
- מעבירים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מזליפים בעדינות כף סירופ מייפל על הגלידה.
- מקפיאים למשך כ-6 שעות לפחות.
- מגישים בקערה, מזלפים סירופ מייפל מעל ומקשטים במלא סוכריות צבעוניות.
אופן הכנה
- מקציפים שמנת מתוקה במיקסר על מהירות בינונית במשך כ-5 דקות.
- מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים עוד דקה.
- מעבירים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מזליפים בעדינות כף סירופ מייפל על הגלידה.
- מקפיאים למשך כ-6 שעות לפחות.
- מגישים בקערה, מזלפים סירופ מייפל מעל ומקשטים במלא סוכריות צבעוניות.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (21)
זה הפשרי לחלק את התערובת ולשים בחצי פרי מרוסק/חתוך? אילו זה יכול להרוס משהו?
אין בעיה לעשות זאת
מה יכול להוותתחליף לחלב המרוכז? בננה? אבוקדו? אנא עזרו לסכרתיות.ים
אפשר להשתמש בחלב קוקוס, אם כי יהיה הבדל בטעם.