חריימה דג ים בפחות מחצי שעה
המתכון שאף שולחן שישי לא שלם בלעדיו: חריימה דג ים בפחות מחצי שעה. מתכון זריז וקל הכנה למנת הדגים המסורתית שכולם אוהבים. חלה טרייה ורכה ליד ואתם מסודרים
המתכון שאף שולחן שישי לא שלם בלעדיו: חריימה דג ים בפחות מחצי שעה. מתכון זריז וקל הכנה למנת הדגים המסורתית שכולם אוהבים. חלה טרייה ורכה ליד ואתם מסודרים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 316.7 קק״ל 1266.9 קק״לפחמימות 7.5 גרם 29.9 גרםסוכר 4.5 גרם 17.9 גרםשומן 32.1 גרם 128.6 גרםנתרן 659.6 מ״ג 2638.6 מ״גחלבון 1.2 גרם 4.8 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.7 גרםשומן רווי 4.5 גרם 17.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 2.4 מ״ג 9.6 מ״גברזל 0.3 מ״ג 1.0 מ״גאשלגן 43.1 מ״ג 172.2 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות317
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 316.7 קק״ל 1266.9 קק״לפחמימות 7.5 גרם 29.9 גרםסוכר 4.5 גרם 17.9 גרםשומן 32.1 גרם 128.6 גרםנתרן 659.6 מ״ג 2638.6 מ״גחלבון 1.2 גרם 4.8 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.7 גרםשומן רווי 4.5 גרם 17.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 2.4 מ״ג 9.6 מ״גברזל 0.3 מ״ג 1.0 מ״גאשלגן 43.1 מ״ג 172.2 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 317 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
חריימה
-
1/2 כוס שמן זית
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוניחתוך לטבעות
-
2 שיני שוםקצוצות
-
1 חופן כוסברהקצוצה גס
-
3 כפות ממרח פלפל צ’ומה
-
1/2 צנצנת רוטב עגבניות נפוליטנה
-
1/2 צנצנת רוטב עגבניות שקשוקה של קנור
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
1/4 כפית שבבי צ’ילי יבש
-
1 ק"ג דג דניסאו כל פילה דג ים, חתוך ל-4 מנות
-
1/4 כוס מיץ לימון
קישוט
-
1 חופן כוסברהקצוצה
אופן הכנה
- מחממים בסיר שטוח את השמן.
- מוסיפים פלפל חריף ומטגנים כדקה.
- מוסיפים שום וכוסברה וממשיכים בטיגון מספר שניות.
- מוסיפים פלפל צ’ומה, רוטב נפוליטנה ורוטב שקשוקה ומביאים לרתיחה.
- טועמים ומתקנים טעמים במלח ובפלפל וצ’ילי לפי הטעם.
- כשהתערובת רותחת, מכניסים את הדג לסיר, מכסים אותו ברוטב, מנמיכים את האש, סוחטים את הלימון פנימה ומכסים את הסיר. מבשלים 20 דקות.
- מגישים באותו הסיר ומקשטים בעזרת עלי כוסברה טריים.
אופן הכנה
- מחממים בסיר שטוח את השמן.
- מוסיפים פלפל חריף ומטגנים כדקה.
- מוסיפים שום וכוסברה וממשיכים בטיגון מספר שניות.
- מוסיפים פלפל צ’ומה, רוטב נפוליטנה ורוטב שקשוקה ומביאים לרתיחה.
- טועמים ומתקנים טעמים במלח ובפלפל וצ’ילי לפי הטעם.
- כשהתערובת רותחת, מכניסים את הדג לסיר, מכסים אותו ברוטב, מנמיכים את האש, סוחטים את הלימון פנימה ומכסים את הסיר. מבשלים 20 דקות.
- מגישים באותו הסיר ומקשטים בעזרת עלי כוסברה טריים.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
רעיון מצויין לערב שבת