בדיוק כמו שחריימה צריך להיות – חריימה לוקוס חריף
לא צריך להיות מומחה לדגים כדי להכין את המנה שאף שולחן שישי לא שלם בלעדיה: חריימה לוקוס חריף מוגש עם חלה טרייה ורכה. מנה קלה להכנה
לא צריך להיות מומחה לדגים כדי להכין את המנה שאף שולחן שישי לא שלם בלעדיה: חריימה לוקוס חריף מוגש עם חלה טרייה ורכה. מנה קלה להכנה
- Ninja
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 135.3 קק״ל 811.7 קק״לפחמימות 9.9 גרם 59.1 גרםשומן 10.6 גרם 63.6 גרםנתרן 273.0 מ״ג 1637.8 מ״גחלבון 1.7 גרם 10.1 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 5.0 גרםשומן רווי 1.4 גרם 8.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 13.7 מ״ג 82.3 מ״גברזל 1.1 מ״ג 6.8 מ״גאשלגן 277.4 מ״ג 1664.1 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.5 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות135
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 135.3 קק״ל 811.7 קק״לפחמימות 9.9 גרם 59.1 גרםשומן 10.6 גרם 63.6 גרםנתרן 273.0 מ״ג 1637.8 מ״גחלבון 1.7 גרם 10.1 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 5.0 גרםשומן רווי 1.4 גרם 8.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 13.7 מ״ג 82.3 מ״גברזל 1.1 מ״ג 6.8 מ״גאשלגן 277.4 מ״ג 1664.1 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 135 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
חריימה לוקוס
-
1 ק"ג דג לוקוסאו לברק או ברמונדי או בורי (טריים) חתוכים לפרוסות או לפילה
-
1/4 כוס שמן זית
-
10 שיני שוםקלופות
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוני
-
3 כפות רסק עגבניות
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית פפריקה חריפה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/2 כפית כמון טחון
-
2 כוסות מים רותחים
הגשה
-
0.33 כוס כוסברהקצוצה
אופן הכנה
- פורסים את השום והצ’ילי לפרוסות. בסיר הקרמי שמים שמן, צ’ילי ושום ומערבבים. מפעילים על תכנית טיגון באויר חם ולהוסיף טמפרטורה למשך 10 דקות.
- מדי כמה דקות פותחים ומערבבים כדי שהשום לא ישרף.
- מוסיפים את שאר המצרכים פרט לדגים ומפעילים על תכנית בישול/צריבה ומוסיפים טמפרטורה למשך 15 דקות. מערבבים מדי פעם וטועמים אם צריך עוד מלח.
- מוסיפים את הדגים ומפעילים לעוד 10 דקות בתכנית בישול/צריבה, מקפידים להרטיב את החלק העליון גם ברוטב מדי כמה דקות.
- מגישים עם חלה טרייה ועלי כוסברה קצוצים מעל.
אופן הכנה
- פורסים את השום והצ’ילי לפרוסות. בסיר הקרמי שמים שמן, צ’ילי ושום ומערבבים. מפעילים על תכנית טיגון באויר חם ולהוסיף טמפרטורה למשך 10 דקות.
- מדי כמה דקות פותחים ומערבבים כדי שהשום לא ישרף.
- מוסיפים את שאר המצרכים פרט לדגים ומפעילים על תכנית בישול/צריבה ומוסיפים טמפרטורה למשך 15 דקות. מערבבים מדי פעם וטועמים אם צריך עוד מלח.
- מוסיפים את הדגים ומפעילים לעוד 10 דקות בתכנית בישול/צריבה, מקפידים להרטיב את החלק העליון גם ברוטב מדי כמה דקות.
- מגישים עם חלה טרייה ועלי כוסברה קצוצים מעל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
חריימה לא הבנתי מה זה מוסיפים טמפרטורה ? לאיזו?
היי, האם יש לך את מכשיר הנינג’ה שבמתכון? איזה סעיף באופן ההכנה לא הבנת?
חריימה עושה כל שישי בנוהל
שכחת קימל טחון זה המרכיב הכי חשוב בחריימה