כל הבית יתמלא בניחוחות: סלמון בתנור במרינדת לימון, שום ודבש
- רחלי קרוט
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 446.9 קק״ל 3574.9 קק״לפחמימות 21.0 גרם 167.9 גרםשומן 21.9 גרם 175.0 גרםנתרן 388.9 מ״ג 3111.3 מ״גחלבון 40.1 גרם 320.4 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.4 גרםשומן רווי 3.6 גרם 28.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות447
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 446.9 קק״ל 3574.9 קק״לפחמימות 21.0 גרם 167.9 גרםשומן 21.9 גרם 175.0 גרםנתרן 388.9 מ״ג 3111.3 מ״גחלבון 40.1 גרם 320.4 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.4 גרםשומן רווי 3.6 גרם 28.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
בין אם מגישים אותה כמנה ראשונה או כעיקרית, תהיו בטוחים שעל התיבול שלה ידברו עד סוף הארוחה! קבלו מתכון מהיר ונהדר להכנת מנת סלמון בתנור במרינדה מטריפה אך עדינה של לימון, שום, דבש מתקתק ושמן זית.
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 447 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלמון
-
8 יחידות פילה דג סלמוןטרי או מופשר, במשקל 200 גרם לכל פילה
מרינדה
-
8 כפות דבש טבעי
-
8 כפות שמן זית קלאסי
-
8 שיני שוםכתושות
-
6 כפות מיץ לימון טבעי
-
חופן פטרוזיליהקצוצה
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
עיטור
-
8 יחידות טימין טריענפים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מכינים את המרינדה: טורפים בקערה את הדבש, שמן הזית, השום, מיץ הלימון, הפטרוזיליה, המלח והפלפל.
- מניחים את נתחי הסלמון בקערה, יוצקים מעל את המרינדה ומורחים את הדג מכל הצדדים.
- מניחים את נתחי הסלמון במרכז התבנית, מפזרים מעל את הטימין, אופים כ-15 דקות או עד שהדג מוכן אך עדיין נשאר ורוד ומגישים.
*** בעמוד זה מופיע מתכון ללא גלוטן. חברת מדיפוד אינה אחראית על המוצרים בהם יעשה שימוש במסגרת הכנת המתכון ואם יכלול גלוטן. על המשתמש לבדוק היטב את רשימת המרכיבים במוצרים אותם הוא רוכש על מנת שלא יכללו חומרים המכילים גלוטן.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מכינים את המרינדה: טורפים בקערה את הדבש, שמן הזית, השום, מיץ הלימון, הפטרוזיליה, המלח והפלפל.
- מניחים את נתחי הסלמון בקערה, יוצקים מעל את המרינדה ומורחים את הדג מכל הצדדים.
- מניחים את נתחי הסלמון במרכז התבנית, מפזרים מעל את הטימין, אופים כ-15 דקות או עד שהדג מוכן אך עדיין נשאר ורוד ומגישים.
*** בעמוד זה מופיע מתכון ללא גלוטן. חברת מדיפוד אינה אחראית על המוצרים בהם יעשה שימוש במסגרת הכנת המתכון ואם יכלול גלוטן. על המשתמש לבדוק היטב את רשימת המרכיבים במוצרים אותם הוא רוכש על מנת שלא יכללו חומרים המכילים גלוטן.
הכנתם את המתכון?
תגובה (1)
יצא ממש טעים! מאוד קל להכנה הופתעתי