חריף וטעים: טורטייה מטוגנת ופיקנטית היישר מהמטבח המקסיקני
הכנו לכם מתכון לארוחת ערב מהירה עם טעמים מקסיקנים שיגרמו לכם להתחיל לרקוד מרוב עונג - טורטייה מטוגנת עם שניצל טופו פיקנטי
הכנו לכם מתכון לארוחת ערב מהירה עם טעמים מקסיקנים שיגרמו לכם להתחיל לרקוד מרוב עונג - טורטייה מטוגנת עם שניצל טופו פיקנטי
- רות אוליבר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 368.8 קק״ל 737.6 קק״לפחמימות 29.0 גרם 57.9 גרםשומן 23.2 גרם 46.3 גרםנתרן 39.0 מ״ג 78.1 מ״גחלבון 6.1 גרם 12.3 גרםסיבים תזונתיים 11.6 גרם 23.2 גרםשומן רווי 2.9 גרם 5.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 69.6 מ״ג 139.2 מ״גברזל 1.5 מ״ג 3.0 מ״גאשלגן 651.6 מ״ג 1303.2 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 4.0 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות369
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 368.8 קק״ל 737.6 קק״לפחמימות 29.0 גרם 57.9 גרםשומן 23.2 גרם 46.3 גרםנתרן 39.0 מ״ג 78.1 מ״גחלבון 6.1 גרם 12.3 גרםסיבים תזונתיים 11.6 גרם 23.2 גרםשומן רווי 2.9 גרם 5.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 69.6 מ״ג 139.2 מ״גברזל 1.5 מ״ג 3.0 מ״גאשלגן 651.6 מ״ג 1303.2 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 4.0 מ״גסגור
היישר ממקסיקו, מגיעה אלינו טורטייה טעימה ופיקנטית, שניתן להגיש עם כל כך הרבה אופציות בתוכה. הפעם בחרנו בשניצל טופו בטעם פיקנטי ומענג ולצידו סלסה חריפה, למי שאוהב לאתגר את בלוטות הטעם שלו. דאלה, פיקנטה!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 369 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
טורטייה
-
2 יחידות שניצל טופו בטעם פיקנטי משק ויילר
-
1 כף שמן קנולהלטיגון השניצלים והטורטיות
-
2 יחידות טורטיות גדולות
הרכבה
-
חופן פטרוזיליהניתן להשתמש בעלים ירוקים אחרים
-
1 אבוקדו גדולקלוף, חצוי ומגולען
-
טיפה סלסה צ’יפוטלה
אופן הכנה
- מכינים את השניצלים: מחממים שמן במחבת ומטגנים את השניצלים משני הצדדים עד להשחמה יפה.
- מוציאים את השניצלים מהמחבת, מצננים מעט וחותכים לרצועות.
- מרכיבים את הטורטיה: חותכים את חצאי האבוקדו למניפות.
- מניחים במרכז כל טורטיה חופן עלים ירוקים. מסדרים מעל את מניפת האבוקדו ורצועות השניצל ויוצקים מעליהם רוטב סלסה.
- סוגרים את הטורטיות בצורת מעטפה.
- מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את הטורטיות משני הצדדים עד להזהבה. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
- חוצים כל טורטיה באלכסון לשני משולשים ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את השניצלים: מחממים שמן במחבת ומטגנים את השניצלים משני הצדדים עד להשחמה יפה.
- מוציאים את השניצלים מהמחבת, מצננים מעט וחותכים לרצועות.
- מרכיבים את הטורטיה: חותכים את חצאי האבוקדו למניפות.
- מניחים במרכז כל טורטיה חופן עלים ירוקים. מסדרים מעל את מניפת האבוקדו ורצועות השניצל ויוצקים מעליהם רוטב סלסה.
- סוגרים את הטורטיות בצורת מעטפה.
- מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את הטורטיות משני הצדדים עד להזהבה. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
- חוצים כל טורטיה באלכסון לשני משולשים ומגישים.
בשיתוף עם משק ויילר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן