משק ויילר רקע

חריף וטעים: טורטייה מטוגנת ופיקנטית היישר מהמטבח המקסיקני

הכנו לכם מתכון לארוחת ערב מהירה עם טעמים מקסיקנים שיגרמו לכם להתחיל לרקוד מרוב עונג - טורטייה מטוגנת עם שניצל טופו פיקנטי
הכנו לכם מתכון לארוחת ערב מהירה עם טעמים מקסיקנים שיגרמו לכם להתחיל לרקוד מרוב עונג - טורטייה מטוגנת עם שניצל טופו פיקנטי
  • רות אוליבר
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    369
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 368.8 קק״ל 737.6 קק״ל
    פחמימות 29.0 גרם 57.9 גרם
    שומן 23.2 גרם 46.3 גרם
    נתרן 39.0 מ״ג 78.1 מ״ג
    חלבון 6.1 גרם 12.3 גרם
    סיבים תזונתיים 11.6 גרם 23.2 גרם
    שומן רווי 2.9 גרם 5.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 69.6 מ״ג 139.2 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 3.0 מ״ג
    אשלגן 651.6 מ״ג 1303.2 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    369
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 368.8 קק״ל 737.6 קק״ל
    פחמימות 29.0 גרם 57.9 גרם
    שומן 23.2 גרם 46.3 גרם
    נתרן 39.0 מ״ג 78.1 מ״ג
    חלבון 6.1 גרם 12.3 גרם
    סיבים תזונתיים 11.6 גרם 23.2 גרם
    שומן רווי 2.9 גרם 5.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 69.6 מ״ג 139.2 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 3.0 מ״ג
    אשלגן 651.6 מ״ג 1303.2 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור

היישר ממקסיקו, מגיעה אלינו טורטייה טעימה ופיקנטית, שניתן להגיש עם כל כך הרבה אופציות בתוכה. הפעם בחרנו בשניצל טופו בטעם פיקנטי ומענג ולצידו סלסה חריפה, למי שאוהב לאתגר את בלוטות הטעם שלו. דאלה, פיקנטה!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
כריכים
רות אוליבר
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

טורטייה

הרכבה


אופן הכנה

  1. מכינים את השניצלים: מחממים שמן במחבת ומטגנים את השניצלים משני הצדדים עד להשחמה יפה.
  2. מוציאים את השניצלים מהמחבת, מצננים מעט וחותכים לרצועות.
  3. מרכיבים את הטורטיה: חותכים את חצאי האבוקדו למניפות.
  4. מניחים במרכז כל טורטיה חופן עלים ירוקים. מסדרים מעל את מניפת האבוקדו ורצועות השניצל ויוצקים מעליהם רוטב סלסה.
  5. סוגרים את הטורטיות בצורת מעטפה.
  6. מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את הטורטיות משני הצדדים עד להזהבה. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  7. חוצים כל טורטיה באלכסון לשני משולשים ומגישים.
טורטייה 2
טורטייה מטוגנת עם שניצל טופו פיקנטי  צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חריף וטעים: טורטייה מטוגנת ופיקנטית היישר מהמטבח המקסיקני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות