טורטליני במילוי ארטישוק ברוטב חמאה ומרווה
תמיד חלמתם להכין פסטה בבית ולא ידעתם איך? ישראל אהרוני מראה כמה זה קל ומכין טורטליני במילוי ארטישוק ברוטב קטיפתי של חמאה ומרווה
תמיד חלמתם להכין פסטה בבית ולא ידעתם איך? ישראל אהרוני מראה כמה זה קל ומכין טורטליני במילוי ארטישוק ברוטב קטיפתי של חמאה ומרווה
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 873.6 קק״ל 3494.4 קק״לפחמימות 96.9 גרם 387.7 גרםשומן 39.7 גרם 159.0 גרםנתרן 1217.0 מ״ג 4868.1 מ״גחלבון 33.0 גרם 132.1 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 4.3 גרםשומן רווי 19.9 גרם 79.6 גרםכולסטרול 438.8 מ״ג 1755.0 מ״גסידן 302.6 מ״ג 1210.3 מ״גברזל 1.9 מ״ג 7.7 מ״גאשלגן 154.2 מ״ג 616.9 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 6.0 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 20 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות874
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 873.6 קק״ל 3494.4 קק״לפחמימות 96.9 גרם 387.7 גרםשומן 39.7 גרם 159.0 גרםנתרן 1217.0 מ״ג 4868.1 מ״גחלבון 33.0 גרם 132.1 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 4.3 גרםשומן רווי 19.9 גרם 79.6 גרםכולסטרול 438.8 מ״ג 1755.0 מ״גסידן 302.6 מ״ג 1210.3 מ״גברזל 1.9 מ״ג 7.7 מ״גאשלגן 154.2 מ״ג 616.9 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 6.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 874 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
מילוי
-
1 צנצנת ארטישוק בשימורים
-
1 חבילה גבינת ריקוטה פרסקה
-
100 גרם גבינת פרמזן
-
1 כפית קליפת לימון
-
2 שיני שום
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
רוטב
-
100 גרם חמאה מלוחה
-
10 עלי מרווה
אופן הכנה
- שמים את כל חומרי הבצק במעבד מזון ומעבדים לבצק חלק וקשה. עוטפים בניילון נצמד ומקררים במקרר 30 דקות.
- בינתיים, קוצצים במעבד מזון את כל חומרי המילוי.
- מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים במכונת פסטה לעלה דק. קורצים עיגולים בקוטר 3 ס”מ, מניחים בכל עיגול כפית מהמילוי, מרטיבים מעט את השוליים בעזרת מברשת ומקפלים - תחילה לחצי עיגול ולאחר מכן מצמידים את שני הקצוות.
- מרתיחים מים מומלחים בסיר גדול ומבשלים את הטורטליני עד שהם צפים.
- בינתיים, מכינים רוטב: ממיסים במחבת גדולה את החמאה ומוסיפים את עלי המרווה. מוציאים את הטורטליני ממי הבישול עם כף מחוררת ומעבירים לרוטב. מערבבים ומגישים.
אופן הכנה
- שמים את כל חומרי הבצק במעבד מזון ומעבדים לבצק חלק וקשה. עוטפים בניילון נצמד ומקררים במקרר 30 דקות.
- בינתיים, קוצצים במעבד מזון את כל חומרי המילוי.
- מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים במכונת פסטה לעלה דק. קורצים עיגולים בקוטר 3 ס”מ, מניחים בכל עיגול כפית מהמילוי, מרטיבים מעט את השוליים בעזרת מברשת ומקפלים - תחילה לחצי עיגול ולאחר מכן מצמידים את שני הקצוות.
- מרתיחים מים מומלחים בסיר גדול ומבשלים את הטורטליני עד שהם צפים.
- בינתיים, מכינים רוטב: ממיסים במחבת גדולה את החמאה ומוסיפים את עלי המרווה. מוציאים את הטורטליני ממי הבישול עם כף מחוררת ומעבירים לרוטב. מערבבים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
שלום ,למי שאין מכונת פסטה?
אפשר לנסות לרדד את הבצק הכי דק שאפשר בעזרת מערוך