טייגלך – עוגיות סבתא לראש השנה
ראש השנה בפתח ובא לכם לגוון עם משהו שונה מעוגת דבש? פודי מפתיעה עם קינוח מתוק מדבש, נוסטלגי ומסורתי לחג, קבלו מתכון קל להכנה לטייגלך - מתכון מרגש של סבתא
ראש השנה בפתח ובא לכם לגוון עם משהו שונה מעוגת דבש? פודי מפתיעה עם קינוח מתוק מדבש, נוסטלגי ומסורתי לחג, קבלו מתכון קל להכנה לטייגלך - מתכון מרגש של סבתא
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2617.4 קק״ל 2617.4 קק״לפחמימות 549.5 גרם 549.5 גרםשומן 40.3 גרם 40.3 גרםנתרן 225.0 מ״ג 225.0 מ״גחלבון 33.1 גרם 33.1 גרםסיבים תזונתיים 4.1 גרם 4.1 גרםשומן רווי 8.6 גרם 8.6 גרםכולסטרול 913.9 מ״ג 913.9 מ״גסידן 139.7 מ״ג 139.7 מ״גברזל 4.4 מ״ג 4.4 מ״גאשלגן 306.1 מ״ג 306.1 מ״גאבץ 3.4 מ״ג 3.4 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות2617
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2617.4 קק״ל 2617.4 קק״לפחמימות 549.5 גרם 549.5 גרםשומן 40.3 גרם 40.3 גרםנתרן 225.0 מ״ג 225.0 מ״גחלבון 33.1 גרם 33.1 גרםסיבים תזונתיים 4.1 גרם 4.1 גרםשומן רווי 8.6 גרם 8.6 גרםכולסטרול 913.9 מ״ג 913.9 מ״גסידן 139.7 מ״ג 139.7 מ״גברזל 4.4 מ״ג 4.4 מ״גאשלגן 306.1 מ״ג 306.1 מ״גאבץ 3.4 מ״ג 3.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 2617 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
1 כוס קמח לבן
-
כפית אבקת אפייה1/6
-
1 1/2 כפות שמן קנולה
-
3 חלמונים L
-
1 ביצה L
-
1 כפית ג’ינג’ר טחון
אופן הכנה
- בקערה לשים את חומרי הבצק עד לקבלת בצק רך וחלק (אם דביק ניתן להוסיף עוד קצת קמח).
- קורצים עיגולים בגודל של שזיף קטן ומגלגלים לעיגול מושלם.
- מכינים את הסירופ: בסיר בינוני-גדול מכניסים את חומרי הסירופ, מערבבים ומביאים לרתיחה.
- מבשלים את הטייגלך בסיר עם הסירופ, מכוסה כ-15 דק’. לאחר 15 דק’ מסירים את המכסה ומבשלים כ-שעה נוספת על אש נמוכה-בינונית.
- הטייגלך מוכנות כאשר צבען זהוב והן קשות מעט. מומלץ להגיש עם מעט שומשום. אפשרות הגשה נוספת היא להעביר לצנצנת ולבזוק את הסירופ מעל.
אופן הכנה
- בקערה לשים את חומרי הבצק עד לקבלת בצק רך וחלק (אם דביק ניתן להוסיף עוד קצת קמח).
- קורצים עיגולים בגודל של שזיף קטן ומגלגלים לעיגול מושלם.
- מכינים את הסירופ: בסיר בינוני-גדול מכניסים את חומרי הסירופ, מערבבים ומביאים לרתיחה.
- מבשלים את הטייגלך בסיר עם הסירופ, מכוסה כ-15 דק’. לאחר 15 דק’ מסירים את המכסה ומבשלים כ-שעה נוספת על אש נמוכה-בינונית.
- הטייגלך מוכנות כאשר צבען זהוב והן קשות מעט. מומלץ להגיש עם מעט שומשום. אפשרות הגשה נוספת היא להעביר לצנצנת ולבזוק את הסירופ מעל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן