רון יוחננוב מגיש: טראפלס טבעוני מ-3 מרכיבים בלבד!
רון יוחננוב מכין קינוח קוביות טראפלס שמכינים ב-5 דקות עבודה! טראפלס טבעוני מ-3 מרכיבים בלבד, עשיר, שוקולדי, פרווה, שלא תוכלו להפסיק לנשנש
רון יוחננוב מכין קינוח קוביות טראפלס שמכינים ב-5 דקות עבודה! טראפלס טבעוני מ-3 מרכיבים בלבד, עשיר, שוקולדי, פרווה, שלא תוכלו להפסיק לנשנש
- רון יוחננוב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1728.8 קק״ל 1728.8 קק״לפחמימות 183.8 גרם 183.8 גרםשומן 99.9 גרם 99.9 גרםנתרן 33.8 מ״ג 33.8 מ״גחלבון 29.9 גרם 29.9 גרםסיבים תזונתיים 26.3 גרם 26.3 גרםשומן רווי 45.5 גרם 45.5 גרםכולסטרול 5.0 מ״ג 5.0 מ״גסידן 238.7 מ״ג 238.7 מ״גברזל 19.8 מ״ג 19.8 מ״גאשלגן 2204.5 מ״ג 2204.5 מ״גאבץ 8.8 מ״ג 8.8 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 5 דק׳כולל שעתיים ו-5 דק׳
-
קלוריות1729
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1728.8 קק״ל 1728.8 קק״לפחמימות 183.8 גרם 183.8 גרםשומן 99.9 גרם 99.9 גרםנתרן 33.8 מ״ג 33.8 מ״גחלבון 29.9 גרם 29.9 גרםסיבים תזונתיים 26.3 גרם 26.3 גרםשומן רווי 45.5 גרם 45.5 גרםכולסטרול 5.0 מ״ג 5.0 מ״גסידן 238.7 מ״ג 238.7 מ״גברזל 19.8 מ״ג 19.8 מ״גאשלגן 2204.5 מ״ג 2204.5 מ״גאבץ 8.8 מ״ג 8.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-5 דק׳ | קלוריות 1729 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
250 גרם שוקולד מריר
-
1/2 קופסה נוזל קוקוס מרוכז וממותקמזרח מערב
-
1/2 כוס פיסטוקים קלופים קלוייםגרוסים
-
1 כף שמן קנולה
ציפוי
-
גרוסים
אופן הכנה
- מכניסים את השוקולד והשמן בקערה שמתאימה למיקרוגל.
- מחממים במשך 30 שניות במיקרוגל, מוציאים ומערבבים וחוזר חלילה - מחממים שוב במיקרוגל במשך 30 שניות ושוב מערבבים, עד שהשוקולד נמס ומתקבלת תערובת חלקה.
- מוסיפים לשוקולד המומס את נוזל הקוקוס המרוכז והפיסטוקים הגרוסים ומערבבים בזריזות, לפני שהתערובת תספיק להתקשות.
- מעבירים את התערובת לתבנית בגודל 20*20 מרופדת בנייר אפייה או בניילון נצמד (כדי להקל על החילוץ) ומפזרים מלמעלה את יתרת הפיסטוקים הגרוסים.
- מכניסים למקרר למשך שעתיים להתייצבות.
- חותכים לקוביות ומגישים.
אופן הכנה
- מכניסים את השוקולד והשמן בקערה שמתאימה למיקרוגל.
- מחממים במשך 30 שניות במיקרוגל, מוציאים ומערבבים וחוזר חלילה - מחממים שוב במיקרוגל במשך 30 שניות ושוב מערבבים, עד שהשוקולד נמס ומתקבלת תערובת חלקה.
- מוסיפים לשוקולד המומס את נוזל הקוקוס המרוכז והפיסטוקים הגרוסים ומערבבים בזריזות, לפני שהתערובת תספיק להתקשות.
- מעבירים את התערובת לתבנית בגודל 20*20 מרופדת בנייר אפייה או בניילון נצמד (כדי להקל על החילוץ) ומפזרים מלמעלה את יתרת הפיסטוקים הגרוסים.
- מכניסים למקרר למשך שעתיים להתייצבות.
- חותכים לקוביות ומגישים.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (11)
אז אפשר להשתמש בקרם קוקוס רגיל ולהוסיף סוכר ?
אז אםשר להשתמש בקרם קוקוס רגיל ולהוסיף סוכר ? ואם כן כמה סוכר להוסיף ?
אז אפשר להשתמד בקרם קוקוס רגיל ולהוסיף סוכר ?
יש להיצמד למצרכי המתכון או לחילופין להשתמש בחלב מרוכז ממותק.
איריס השיטה היא לבדוק אם בכלל נחוץ סוכר צריך לטעום.. ואם יש צורך. אז להוסיף בהדרגה כמה שנכון עבורך