באנר זיפלוק

טרנד שגעת המלפפונים – סלט מלפפונים בשקית זיפלוק

הטרנד של סלט מלפפונים פרוסים לא חמק מאפרת ליכטנשטט! סלט מלפפונים, בצל סגול וסלמון מעושן עם תיבול הכי טעים שיש בשקית זיפלוק
הטרנד של סלט מלפפונים פרוסים לא חמק מאפרת ליכטנשטט! סלט מלפפונים, בצל סגול וסלמון מעושן עם תיבול הכי טעים שיש בשקית זיפלוק
  • אפרת ליכטנשטט
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    219
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 219.4 קק״ל 877.5 קק״ל
    פחמימות 7.1 גרם 28.5 גרם
    שומן 17.4 גרם 69.5 גרם
    נתרן 597.0 מ״ג 2388.1 מ״ג
    חלבון 7.7 גרם 31.0 גרם
    סיבים תזונתיים 4.1 גרם 16.5 גרם
    שומן רווי 7.2 גרם 28.8 גרם
    כולסטרול 5.8 מ״ג 23.1 מ״ג
    סידן 38.5 מ״ג 153.9 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 6.5 מ״ג
    אשלגן 507.3 מ״ג 2029.2 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    219
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 219.4 קק״ל 877.5 קק״ל
    פחמימות 7.1 גרם 28.5 גרם
    שומן 17.4 גרם 69.5 גרם
    נתרן 597.0 מ״ג 2388.1 מ״ג
    חלבון 7.7 גרם 31.0 גרם
    סיבים תזונתיים 4.1 גרם 16.5 גרם
    שומן רווי 7.2 גרם 28.8 גרם
    כולסטרול 5.8 מ״ג 23.1 מ״ג
    סידן 38.5 מ״ג 153.9 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 6.5 מ״ג
    אשלגן 507.3 מ״ג 2029.2 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים קרים
אפרת ליכטנשטט
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. שמים את כל המרכיבים בשקית זיפלוק וממערבבים עד שכל הירקות מכוסים ברוטב.
  2. מגישים מיד.
טרנד שגעת המלפפונים - סלט מלפפונים בשקית זיפלוק1
טרנד שגעת המלפפונים - סלט מלפפונים בשקית זיפלוק. צילום: אפרת ליכטנשטט

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות