כדורי עוף בשומשום עם רוטב צ’ילי מתוק
אהרוני מכין את אחת המנות המיתולוגיות שלו - כדורי עוף בשומשום עם רוטב צ'ילי מתוק. לפני שתשימו לב כל הכדורים ייעלמו וייחטפו ישר מהמחבת
אהרוני מכין את אחת המנות המיתולוגיות שלו - כדורי עוף בשומשום עם רוטב צ'ילי מתוק. לפני שתשימו לב כל הכדורים ייעלמו וייחטפו ישר מהמחבת
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 150.6 קק״ל 1806.8 קק״לפחמימות 4.7 גרם 55.9 גרםסוכר 0.6 גרם 6.7 גרםשומן 9.9 גרם 118.6 גרםנתרן 415.2 מ״ג 4982.0 מ״גחלבון 12.2 גרם 146.3 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 18.6 גרםשומן רווי 2.1 גרם 24.7 גרםכולסטרול 53.8 מ״ג 645.4 מ״גסידן 20.9 מ״ג 250.8 מ״גברזל 2.6 מ״ג 30.9 מ״גאשלגן 229.8 מ״ג 2757.4 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 17.0 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות151
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 150.6 קק״ל 1806.8 קק״לפחמימות 4.7 גרם 55.9 גרםסוכר 0.6 גרם 6.7 גרםשומן 9.9 גרם 118.6 גרםנתרן 415.2 מ״ג 4982.0 מ״גחלבון 12.2 גרם 146.3 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 18.6 גרםשומן רווי 2.1 גרם 24.7 גרםכולסטרול 53.8 מ״ג 645.4 מ״גסידן 20.9 מ״ג 250.8 מ״גברזל 2.6 מ״ג 30.9 מ״גאשלגן 229.8 מ״ג 2757.4 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 17.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 151 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
500 גרם פרגיות טחונות
-
1 בצל סגול בינוני
-
2 שיני שום
-
1 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
1/2 צרור כוסברה
-
2 כפות רוטב סויהלחצו על שם המצרך לרכישה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 ביצה L
-
1 כוס שומשום
טיגון
הגשה
-
לחצו על שם המצרך לרכישה
אופן הכנה
- קוצצים דק את הבצל, השום, הג’ינג’ר והכוסברה. אפשר לכתוש את השום באמצעות כותש השום המושלם הזה.
- שמים בקערה את כל רכיבי הכדורים מלבד השומשום. מערבבים היטב.
- יוצרים כדורים בגודל כדורי פינג פונג ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- בקערה קטנה שמים את השומשום. מגלגלים את הכדורים בשומשום כך שיצופו מכל צדיהם.
- מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק. כשהוא חם, מטגנים את הכדורים כ-3 דקות, עד שהם מזהיבים.
- מגישים עם רוטב צ’ילי מתוק.
אופן הכנה
- קוצצים דק את הבצל, השום, הג’ינג’ר והכוסברה. אפשר לכתוש את השום באמצעות כותש השום המושלם הזה.
- שמים בקערה את כל רכיבי הכדורים מלבד השומשום. מערבבים היטב.
- יוצרים כדורים בגודל כדורי פינג פונג ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- בקערה קטנה שמים את השומשום. מגלגלים את הכדורים בשומשום כך שיצופו מכל צדיהם.
- מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק. כשהוא חם, מטגנים את הכדורים כ-3 דקות, עד שהם מזהיבים.
- מגישים עם רוטב צ’ילי מתוק.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן