כדורי שניצל עוף ותירס בציפוי פנקו צבעוני
כדורי שניצל עוף ותירס בציפוי פנקו לבן, סגול וצהוב שטובלים ברוטב צ'ילי מתוק - מנה עיקרית טעימה, יפה ומשביעה שילדים אוהבים לאכול
כדורי שניצל עוף ותירס בציפוי פנקו לבן, סגול וצהוב שטובלים ברוטב צ'ילי מתוק - מנה עיקרית טעימה, יפה ומשביעה שילדים אוהבים לאכול
- חיה טבואדה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 952.5 קק״ל 3810.1 קק״לפחמימות 110.1 גרם 440.5 גרםשומן 13.6 גרם 54.4 גרםנתרן 1464.9 מ״ג 5859.7 מ״גחלבון 91.1 גרם 364.5 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 11.5 גרםשומן רווי 3.8 גרם 15.0 גרםכולסטרול 126.6 מ״ג 506.4 מ״גסידן 60.4 מ״ג 241.7 מ״גברזל 3.3 מ״ג 13.1 מ״גאשלגן 101.1 מ״ג 404.4 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.4 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-20 דק׳
-
קלוריות953
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 952.5 קק״ל 3810.1 קק״לפחמימות 110.1 גרם 440.5 גרםשומן 13.6 גרם 54.4 גרםנתרן 1464.9 מ״ג 5859.7 מ״גחלבון 91.1 גרם 364.5 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 11.5 גרםשומן רווי 3.8 גרם 15.0 גרםכולסטרול 126.6 מ״ג 506.4 מ״גסידן 60.4 מ״ג 241.7 מ״גברזל 3.3 מ״ג 13.1 מ״גאשלגן 101.1 מ״ג 404.4 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-20 דק׳ | קלוריות 953 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
תערובת עוף
-
1 ק"ג חזה עוף שלם
-
1/2 כפית פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית שום גבישי
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כוס גרגירי תירס
ציפוי קמח
-
1 1/2 כוסות קמח לבן
ציפוי פנקו
-
1 כוס פירורי פנקומזרח מערב
-
1 כוס פירורי לחם צהוביםמזרח מערב
-
1 כוס פירורי לחם עם בטטה סגולהמזרח מערב
הגשה
-
1/2 כוס רוטב צ’ילי מתוקמזרח מערב
אופן הכנה
- טוחנים במעבד מזון את העוף יחד עם הפפריקה, השום הגבישי והמלח.
- שמים בקערה את התערובת של העוף יחד עם התירס ומערבבים היטב.
- יוצרים צורות של כדורים (עם ידיים רטובות ככה יהיה קל להכין צורה של כדור) ומניחים את הכדורים על נייר אפייה. שמים במקפיא למשך חצי שעה.
- שמים בקערה אחת את הקמח, בקערה נוספת מערבבים את הביצים עם החרדל ובשלוש קערות נוספות את שלושת פירורי הלחם הצבעוניים.
- טובלים את הכדורים בקערה עם הקמח, לאחר מכן בקערת תערובת הביצים ולבסוף בפירורי הלחם הצבעוניים.
- מטגנים את הכדורים המצופים בשמן עמוק עד הזהבה.
- מגישים יחד עם רוטב צ’ילי מתוק.
אופן הכנה
- טוחנים במעבד מזון את העוף יחד עם הפפריקה, השום הגבישי והמלח.
- שמים בקערה את התערובת של העוף יחד עם התירס ומערבבים היטב.
- יוצרים צורות של כדורים (עם ידיים רטובות ככה יהיה קל להכין צורה של כדור) ומניחים את הכדורים על נייר אפייה. שמים במקפיא למשך חצי שעה.
- שמים בקערה אחת את הקמח, בקערה נוספת מערבבים את הביצים עם החרדל ובשלוש קערות נוספות את שלושת פירורי הלחם הצבעוניים.
- טובלים את הכדורים בקערה עם הקמח, לאחר מכן בקערת תערובת הביצים ולבסוף בפירורי הלחם הצבעוניים.
- מטגנים את הכדורים המצופים בשמן עמוק עד הזהבה.
- מגישים יחד עם רוטב צ’ילי מתוק.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
שלום, רציתי לשאול אם יש אפשרות בתנור?
כן, אבל זה עלול קצת להשתטח ולא להישאר בצורה העגולה. אם כך – מומלץ לשטח אותם (בגובה 1 ס”מ, כמו נאגטס) ולא לאפות אותם עגולים
נשמע מעניין אבל לא רשום כמה תירס לשים🤷♂️אשמח לעדכון . תודה
היי רות, צודקת, הוספנו כעת, תודה על עירור תשומת הלב (חצי כוס תירס)