כוסות ספגטי עם כדורי בשר
ארוחה איטלקית שלמה בביס אחד מושלם! רחלי קרוט מכינה כוסות ספגטי עם כדורי בשר, טוויסט חדש ומקורי למנה האהובה שמתאים לאירוח או לארוחת צהריים שוברת שגרה
ארוחה איטלקית שלמה בביס אחד מושלם! רחלי קרוט מכינה כוסות ספגטי עם כדורי בשר, טוויסט חדש ומקורי למנה האהובה שמתאים לאירוח או לארוחת צהריים שוברת שגרה
- רחלי קרוט
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 217.1 קק״ל 2170.6 קק״לפחמימות 14.8 גרם 148.2 גרםשומן 11.3 גרם 112.5 גרםנתרן 459.6 מ״ג 4596.0 מ״גחלבון 12.9 גרם 129.1 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 7.1 גרםשומן רווי 3.0 גרם 29.7 גרםכולסטרול 77.6 מ״ג 776.3 מ״גסידן 17.8 מ״ג 177.5 מ״גברזל 1.3 מ״ג 12.7 מ״גאשלגן 156.2 מ״ג 1562.2 מ״גאבץ 2.7 מ״ג 26.7 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 25 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות217
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 217.1 קק״ל 2170.6 קק״לפחמימות 14.8 גרם 148.2 גרםשומן 11.3 גרם 112.5 גרםנתרן 459.6 מ״ג 4596.0 מ״גחלבון 12.9 גרם 129.1 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 7.1 גרםשומן רווי 3.0 גרם 29.7 גרםכולסטרול 77.6 מ״ג 776.3 מ״גסידן 17.8 מ״ג 177.5 מ״גברזל 1.3 מ״ג 12.7 מ״גאשלגן 156.2 מ״ג 1562.2 מ״גאבץ 2.7 מ״ג 26.7 מ״גסגור
המנה האיטלקית האהובה מקבלת גרסה חדשה ומיוחדת שמתאימה לאירוח או לארוחת צהריים כשרוצים לשבור את השגרה. מה שמדהים במתכון הזה, שאין פה טיגון של כדורי הבשר וכל המיצים שבהם, שתמיד נשארים במחבת, מחלחלים פנימה לספגטי שסופג את כל הטעמים בזמן האפייה. בינהם גם של הרוטב ששומר על הבשר למעלה שלא יתייבש.
ארוחה שלמה בתוך ביס אחד שמכינים בקלי קלות.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 217 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/2 חבילה פסטה ספגטי
-
1/2 כפית מלח דק
-
1 צנצנת רוטב עגבניות מוכן
-
2 חלמונים L
כדורי בשר
-
400 גרם בשר בקר טחון
-
1 בצל גדול
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1/2 כפית אבקת שום
-
1 קורט בהרט
-
3 כפות שמן זית
אופן הכנה
- בסיר גדול מחממים הרבה מים וממליחים. מבשלים את הספגטי עד שהוא רך ומסננים.
- בינתיים קוצצים את הבצל לקוביות קטנות מאוד ומערבבים את כל המצרכים של כדורי הבשר.
- מעבירים את הספגטי לקערה, מוסיפים 2 חלמונים ומערבבים.
- משמנים בעזרת תרסיס שמן את השקעים בתבנית ומניחים בפנים ספגטי כך שיגיעו עד 3/4 גובה.
- חוזרים על הפעולה עם שאר הספגטי עד שכל השקעים מלאים.
- מכדררים כדורים מהבשר ומניחים באמצע הספגטי. דוחפים מעט פנימה כדי שהספגטי יצמד לדפנות.
- מניחים מעל כל כדור בשר כף מרוטב העגבניות ואופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 20 דקות או עד שהפסטה מתחילה לקבל צבע מעט זהוב למעלה.
המתכון בשיתוף רמי לוי
אופן הכנה
- בסיר גדול מחממים הרבה מים וממליחים. מבשלים את הספגטי עד שהוא רך ומסננים.
- בינתיים קוצצים את הבצל לקוביות קטנות מאוד ומערבבים את כל המצרכים של כדורי הבשר.
- מעבירים את הספגטי לקערה, מוסיפים 2 חלמונים ומערבבים.
- משמנים בעזרת תרסיס שמן את השקעים בתבנית ומניחים בפנים ספגטי כך שיגיעו עד 3/4 גובה.
- חוזרים על הפעולה עם שאר הספגטי עד שכל השקעים מלאים.
- מכדררים כדורים מהבשר ומניחים באמצע הספגטי. דוחפים מעט פנימה כדי שהספגטי יצמד לדפנות.
- מניחים מעל כל כדור בשר כף מרוטב העגבניות ואופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 20 דקות או עד שהפסטה מתחילה לקבל צבע מעט זהוב למעלה.
המתכון בשיתוף רמי לוי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן